Mobile Menu

Vimpa Islands

Mökit ja vierastalot
Rakinkotka, Hamina
  • Rakinkotka, Hamina
  • Vimpa Islands, Hamina
  • Rakinkotka, Hamina
  • Rakinkotka, Hamina
  • Rakinkotka, Hamina
  • Rakinkotka, Hamina

Vimpasaaren vuokramökit

Vimpasaari sijaitsee rauhallisella paikalla lähisaaristossa meren rannalla Kymenlaaksossa Haminasta 10 km etelään, Kouvolasta 50 km, Pietarista 250 km, autotie perille ja ilmaiset parkkipaikat perillä. 

Vuokramökit on rakennettu ympärivuotiseen käyttöön ja ne sijaitsevat rannan välittömässä läheisyydessä. Lämmitys tapahtuu sähköllä ja kotoista tunnelmaa luovat takat. Vuokramökeissä on sisäsaunat sekä sisäkäymälät.

Vuokramökkien varusteet: Täydellinen astiasto, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, liesi, jääkaappi, pakastin,  tv, cd-soitin, radio, langaton wlan-yhteys, kaapistot, lasiverannat, osassa vuokramökeistä myös astianpesukone sekä kuivausrumpu.

Vuokramökki idyllisellä Rakinkotkan saarella

Vietä erilainen ja ikimuistoinen loma ekologisella Rakinkotkan saarella. Sen kaunis luonto ja hiljaisuus hurmaavat jokaisen kävijän. Saari on kooltaan 27 hehtaaria ja houkuttelevia saaripolustoja on yhteensä 3 km. Saaressa on paljon nähtävää ja tekemistä, sieltä löydät vaikkapa oman aution rannan tai retriitin, siellä voit myös syöttää lampaita ja kanoja. Mökin vuokraukseen sisältyy mm. ilmaiset merimatkat, tarvittaessa lakanat ja pyyhkeet, soutuveneen ja katiskan käyttö. Vuokramökit lämmitetään puilla ja niissä on varaavat takat, langaton wlan ja vihreä sähkö 230V.

Tutustu tarkemmin Vimpa Islandsin majoitusvaihtoehtoihin ja muihin palveluihin.