Villa Jaakkola

Jaakkolan tila toimii tunnelmallisena maatilamatkailukohteena ja sopii erinomaisesti erilaisten juhlien, tilaisuuksien ja kokousten pitopaikaksi sekä monipuolisesti ryhmien ja matkailijoiden käyttöön.

Villa Jaakkola tarjoaa aitta- ja tupamajoitusta Haminan Reitkallissa. Tilalla on upea vanha riihi sekä navetan ylisille rakennettu suuri juhlatila erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Pihapiiristä löytyy myös viihtyisä saunatila, joka on varattavissa erilaisiin kokouksiin tai pienimuotoisiin juhliin.

Tilalta löytyy viihtyisää majoitusta matkailijoiden sekä ryhmien käyttöön. Vanhan päätalon pihapiirissä on neljä 2-3 hengen aittaa, jotka ovat pääosin kesäkäytössä. Aittojen lisäksi tilalta löytyy uudempi omakotitalo, Ollin alatupa, joka on oivallinen majoitusratkaisu ryhmille ja perheille. Tuvasta löytyy mukavat puitteet jopa kymmenelle hengelle. Ollin alatupa toimii hienosti majoitukseen myös talviaikaan.

Yritys on sitoutunut vastuullisuuteen yritystoiminnassaan ja haluaa säilyttää perinteitä tuleville sukupolville. Tästä työstä heille on myönnetty vastuullisen matkailun sertifikaatti.

Villa Jaakkolassa nautit Haminan kauniista maaseudusta vaikkapa pyöräillen. Tutustu alueen pyöräreitteihin, ja Villa Jaakkolaan tarkemmin heidän omilla verkkosivuillaan.