Villa Jaakkola

Gården Jaakkola erbjuder idyllisk bondgårdssemester och passar perfekt även för olika fester, möten och konferenser. Vi har ett mångsidigt serviceutbud för grupper och resenärer.

I Villa Jaakkola, som ligger i byn Bredskall i Fredrikshamn, erbjuds logi i bodar och stugor. På gården finns en fantastisk gammal ria och höskullen ovanför ladugården har omvandlats till en stor festlokal för tillställningar av alla de slag. I gårdsområdet finns även en trivsam bastu som kan bokas i anslutning till konferenser eller fester.

Villa Jaakkola erbjuder trivsam logi för resenärer och grupper. I gårdsområdet finns fyra bodar med plats för 2–3 personer som i huvudsak används på sommaren. Här finns även den lite nyare nedre stugan, Ollin alatupa, som är ett utmärkt alternativ för grupper och familjer. Denna trivsamma logi rymmer upp till tio personer och kan även bokas vintertid.

Villa Jaakkola är en bra bas till exempel för en cykelsemester på den vackra landsbygden. Bekanta dig med cykellederna i området och läs mer om Villa Jaakkola på webbplatsen.