Otter's Rental Company

Vuokraa vesijetit, sähköpyörät, SUP-laudat ja muut välineet täydellisen riemukkaaseen kesäpäivään Kotkassa Otter’silta, eli kotoisasti Saukolta. 🦦

Merelle

Tehokkailla ja merikelpoisilla vesijeteillä voit tutustua ympäröivään saaristoon vaikka isommallakin porukalla. Jetit luovutetaan Kotkan Sapokassa, jossa perehdyt vesijetin käyttöön ja saat opastuksen merellä liikkumiseen.

Vai haluaisitko veneretkelle saaristoon? Saukolta vuokraat veneen joko kuljettajalla tai ilman ikimuistoiseen päivään Itäisen Suomenlahden laineilla. Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Loviisan ihastelet aavoja ulappamaisemia ja tutustut toinen toistaan upeampiin saariin, joista jokainen on omanlaisensa.

Joelle

Saukon SUP-reitti kulkee Kymijoella, kauniissa Pernoon haarassa. Lähtö tapahtuu Pernoon riippusillalta ja päättyy ennen Koivukosken patoa. Reitti on turvallinen ja sopii niin ensikertalaiselle, kuin kokeneemmallekin suppailijalle. Laudat luovutetaan valmiiksi täytettyinä ja kuljetus lähtöpaikalle kuuluu pakettiin.

Metsään

Kotkan ympäristössä on loistavat pyöräilyreitit, joita riittää kilometritolkulla upeista merimaisemista rauhallisille jokirannoille. Saukon sähkömaastopyörät ovat uusia, laadukkailla osilla varustettuja laatumerkkejä.

Vuokraaminen hoituu näppärästi netissä digitaalisella allekirjoituksella sekä verkkomaksulla osoitteessa otters.fi. Katso samalta sivulta tuotevalikoima ja muut ajankohtaiset tiedot.