Merinolla

Jos haluat oikein upean, lämpimän matkamuiston Kotkasta, osta matkamuistoksi Merinolla-pipo, jota komistaa Kotkan kantasatamaan ankkuroitunut Majakkalaiva Kemi. Kotkan kaupungin arvot ovat reiluus, rakkaus ja rohkeus, joten mikäpä olisi ihanampi muistutus vierailusta Kotkaan kuin rakkaudenpunainen pipo!

Merinolla on kotkalainen perheyritys, joka valmistaa lämpimiä merinovillatuotteita kuten pipoja, välihousuja, pantoja ja kaulaliinoja. Merinolla sai alkunsa vuonna 2019 kun yrittäjäpariskunta Antti ja Riikka Vidgren päättivät jatkaa Antin isovanhempien Kalevi ja Eeva Kettusen vuonna 1967 aloittamaa liiketoimintaa. Kalevi ja Eeva kerkesivät opettaa Antille ja Riikalle villahousujen valmistuksen, ennen Kalevin menehtymistä syksyllä 2019.

Kaikki Merinollan tuotteet kudotaan ja ommellaan alusta loppuun omalla kutomolla Mussalon Ristiniemessä. Yrityksen käyttämä lanka on valmistettu 100%:sesta, vastuullisesti tuotetusta merinovillasta.

Ihanan pipon tai muita Merinollan tuotteita löydät esimerkiksi Merikeskus Vellamon Museokauppa Plootusta, Kauppakeskus Pasaatin Spesia Puodista, Kotkan Prismasta tai Merinollan omasta verkkokaupasta. Merinolla valmistaa tilauksesta myös yrityslahjoja sekä yksilöityjä tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Katso tarkemmat tiedot Merinollan omilta verkkosivuilta.