Malmgårdin kartano

Malmgårdin kartanon pitkät perinteet ulottuvat aina 1600-luvulle asti. Kartano on ollut Creutzin kreivillisen suvun omistuksessa jo yli 400 vuotta, ja nykyinen isäntä kreivi Henrik Creutz edustaa 13. sukupolvea.

Nykyisin Malmgård on erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn, luomutuotteiden jalostukseen ja myyntiin sekä panimotoimintaan. Kartanon nykyinen, 1800-luvulla rakennettu kaksikerroksinen päärakennus, peittämättömästä tiilestä muurattu linna, on saanut tyylivaikutteensa pohjoisranskalaisesta ja hollantilaisesta uusrenessanssista. Se on yksityinen koti, johon pääsee tutustumaan opastetuilla kierroksilla kesäisin. Kierroksia opastaa kartanon isäntä kreivi Henrik Creutz.

Tilapuoti ja panimo palvelevat kävijöitä vuoden ympäri. Puodin valikoimiin kuuluu tilan omien panimo- ja ruokatuotteiden lisäksi lähiruokatuotteita seudun muilta tuottajilta. Jouluisin Malmgårdissa pidetään suuret käsityö- ja ruokamarkkinat.

Ryhmille Malmgård tarjoaa paikallisia makuja ennakkotilauksesta, ja kylkeen kokkikoulun huippukokin seurassa.

Katso tarkemmat ajankohtaiset tiedot sekä opastettujen kierrosten päivämäärät ja ilmoittautumisohjeet Malmgårdin omilta verkkosivuilta.