AC Kryp In

AC Kryp In tarjoaa mukavaa keskustamajoitusta Loviisan keskustassa, sekä elämysmökkeilyä ihastuttavassa Loviisan saaristossa.

Kargcabin saaristomökit tarjoavat moderneja majoitusvaihtoehtoja Saaristotien varrella, ainoastaan 15 kilometrin päässä Loviisan keskustasta. Heräät virkistyneenä upeiden maisemien äärellä aamuaurinkoon ja lintujen lauluun. Kompaktit, söpöt mökit tarjoavat kaiken tarvittavan luonnonläheiseen lomaan 1–2 henkilölle. Mökeissä on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, ulkokeittiö, puusauna sekä puucee.

Mökin vuokraan sisältyy soutuveneen käyttö sekä laaja valikoima pihapelejä, ja voit myös vuokrata kajakkeja, sup-lautoja tai pyöriä omatoimisia retkiä varten lisämaksua vastaan. Yrittäjä järjestää tilauksesta ohjattuja retkiä lähialueille, jotta voit syventyä ympäröivän luonnon kauneuteen paikallisen oppaan johdolla.

Tämä yritys noudattaa toiminnassaan vastuullisen matkailun periaatteita ja on ansainnut tästä työstään matkailun vastuullisuussertifikaatin.

Tervetuloa nauttimaan luonnonhelmasta ja rentoutumaan Kargcabin mökeissä! Katso saatavuus ja hintatiedot yrityksen omilta verkkosivuilta.