Rakinkotkan Viikinkisaari

Haluatko kokea aitoa viikinkielämää? Rakinkotkan viikinkisaarella pääset kokeilemaan pohjoisten sotureiden elämää! Rakinkotkan saaren rantaan rakennettu viikinkikylä tarjoaa majoitusta kauniissa perinteisissä hirsitaloissa. Kun saavut Rakinkotkan viikinkikylään, tuntuu kuin astuisit elokuvaan, tai siirtyisit satoja vuosia ajassa taaksepäin.

Ensimmäiset viikingit saapuivat näille rannoille vuoden 800 tienoilla. Saarelta on löydetty vanhoja viikinkihautoja. Täällä viikingit ostivat turkiksia suomalaisilta heimoilta ja kauppasivat niitä edelleen aina Kiinaan asti.

Rakinkotkassa voit nauttia viikinkien pidoista, rentoutua nuotiotulilla, osallistua kiivaisiin viikinkikisoihin, kokeilla kalastustaitojasi tai vain nauttia luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta muinaisella viikinkien polulla. Reitti kulkee vanhojen viikinkihautojen ohi keskellä kaunista saaristoluontoa. Täällä pääset kokemaan Suomen luonnon ja merenrannan rauhan ja harmonian.

Rakinkotkan saarella on majoitus noin 35 hengelle. Saarelta löytyy kaksi perinteistä puulämmitteistä saunaa, puinen poreallas ja myös perinteinen savusauna, jonka lämmitys kylpykuntoon kestää kahdeksan tuntia. Rakinkotkan viikinkisaarella herkutellaan erinomaisilla viikinkityylisillä aterioilla, jotka valmistetaan tuoreesta vastapyydetystä merikalasta ja nautitaan Rakinkotkan oman viikinkioluen kera.

Rakinkotka sijaitsee Suomen etelärannikolla Haminan kaupungin edustalla. Merimatka Vimpasaaren rannasta kestää noin 30 minuuttia. Venekuljetus kuuluu matkapakettiin.

https://rakinkotka.fi/fi