Kuppi kuumaa ja vanhan puutalon hurmaa

Favorit Cafe & Teashop tarjoilee leivonnaisten, piiraiden ja salaattien seuraksi erikoiskahvin tai teetä jopa 80 eri irtoteelaadun valikoimasta. Vanhan talon tunnelman lisäksi asiakkaiden ilona on vaihtuva taidemyyntinäyttely. Tarjolla on niin suolaisen kuin makean ystäville myös hyvä valikoima gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.

”Moni lähtee tutustumaan irtoteehen maustettujen teelaatujen kautta. Yksi hyvä tee siihen on esimerkiksi mansikalla ja guavalla maustettu valkoinen tee ”, sanoo Favorit Cafe & Teashopia kolme vuotta luotsannut yrittäjä Irene Kalk.

Kahvilassa on paljon sesonkituotteita, kuten keväällä raparperia, josta tehdään raikasta raparperisoodaa sekä muun muassa raparperijuustokakkua ja -piirakkaa.

Favorit Cafe & Teashop tarjoaa opastusta teen maailmaan. Irtoteelaatuja on myös myynnissä. Tee näkyy kahvilan valikoimissa myös kesällä, jolloin jääteet tehdään omasta teevalikoimista. Teetä käytetään myös leivonnassa. 

”Suosituimpia makeita tuotteitamme ovat päivittäin käsityönä leivotut tuoreet pullat. Yhdistämme valikoimissamme perinteistä ja modernia kuten chia-vanukkaat, tuorepuurot, raakakakut”, Kalk kertoo. ”Pääsiäinen ja äitienpäivä ovat suosittuja aikoja tilata take away -tuotteita ja tilaus kannattaakin jäättä ajoissa”, Kalk muistuttaa.

Favorit Cafe & Teashop henkii vanhaa tunnelmaa. Talo on rakennettu 1860-luvulla. Kahvilassa on useampia värikkäitä huoneita, joista osassa on alkuperäiset puulattiat. Toukokuussa avautuu suosittu terassipuutarha. Kuukausittain vaihtuva taidemyyntinäyttely esittelee lähinnä lähialueiden taiteilijoiden töitä.

lisätietoja: https://www.facebook.com/cafefavorit
Osoite: Aleksanterinkatu 6, Loviisa. Avoinna ma-pe 9-18, la 10-16, su suljettu