Mobile Menu

Vaalimaa Camping

Mökit ja vierastalot
Hämeenkyläntie 153, Virolahti

Vaalimaa Campingin leirintäalue sijaitsee Virolahdella, vain n. 6km päässä Vaalimaan rajanylityspaikalta, Suomenlahden rannalla. Ranta on matala, hiekkapohjainen ja se soveltuu hyvin myös lapsille. Paikka on pieni ja rauhallinen, erityisesti karavaanareiden suosima. Lähin taajama on Virojoki, josta löytyvät ruokakaupat, pankki, posti ja apteekki. Alueelta löytyy ulkoleikkipaikka lapsille, jossa kiikut, hiekkalaatikko ja liukumäki. Rannassa on lentopalloverkko pelejä odottelemassa. Kioskista voi kysyä lainaksi erilaisia ulkopelejä, kuten mölkky ja kroketti.

Majoitus

Leirintäalueella on ympäri vuoden käytössä olevia mökkejä, jonka lisäksi mökkejä, jotka ovat käytössä touko-syyskuussa. Sähköllisiä matkailuajoneuvopaikkoja on alueella 30 ja telttapaikkoja on rajoitetusti.

Mökkimajoitusvuorokausi alkaa klo 14.00 ja päättyy klo 12.00.

Palvelut

Leirintäalueen portilta löytyy kioski, jossa saavuttaessa täytetään matkustajailmoitus.

Vaalimaa Camping on Suomen leirintäalueyhdistyksen jäsen.

Leirintäalueella on täten myynnissä Camping Europe card- korttia, jolla leiriytyminen on yhdistyksen alueilla edullisempaa. Suomessa hankittu kortti kelpaa Suomen lisäksi 19 Euroopan maassa.

Kioskissa myydään pientä suolaista, kuten makkaraperunoita, chiabatta-leipiä, tuoretta pullaa, virvoitusjuomia, makeisia ja tietenkin jäätelöä. Myös joitakin elintarvikkeita, kuten grillimakkaraa, maitoa ja kuivaelintarvikkeita löytyy valikoimistamme.

Vaalimaa Camping Sup -lautojen vuokraus 
Ranta on matala ja siitä on helppo lähteä suppailemaan. Laudan vuokra on 10 €/h.

Katso hinnasto ja lisätietoja täältä.

 

 

Katso myös