Mobile Menu

SeikkailuviiKari

Elämysurheilu
Pihtojantie 31 A 6, Inkeroinen
  • Seikkailuviikarit Elimia kymijoella
  • Seikkailuviikarit kirkkovenesoutu
  • Seikkailuviikarit jousiammuntaa
  • Seikkailuviikarit retikiluistelu

SeikkailuviiKari  ”ajatuksena elämys”

KESÄ


Kymijoen vauhdikkaat koskenlaskutuotteemme ovat jo monille tuttuja, mutta kauttamme järjestyy myös koskiuinti- ja melontapalvelut. Melontapuolen laaja kalustokapasiteetti on myös vuokrakäyttöön tarkoitettu ja kuljetuspalvelu asiakkaillemme ja melontakalustolle hoituu kätevästi omana palvelunamme.

Teemme myös Repoveden kansallispuistoon erilaisia aktiviteetti- ja luontoretkiä. Köysitoimintatuotteet, melonta-, vene- ja kirkkovene- sekä ohjatut patikkaretket luontoruokailuineen sisältyvät palveluntarjontaamme. Melontakaluston vuokraus on myös tärkeä osa toimintaamme.

 

TALVI


Kymijoen mutkaan Kuusaanlammelle teemme talvisin matka- /retkiluisteluradan ja moottorijääradat sekä hiihtoladut. Luistelu onkin erityisen suosittua erityisesti vähälumisina talvina ja Suomessa harvalukuisten moottorijääratojen takia meidänkin radalla on käyttö runsasta.

 

***************
Kouvolan aikuisväestön lautakunta on valinnut  SeikkailuviiKarin vuoden 2013 liikuttajaksi Kouvolassa. Palkinnon jakoi Kymenlaakson Liikunta ry ja Kymenlaakson liitto.

Tervetuloa seikkailemaan kanssamme Kymijoelle ja Repoveden kansallispuistoon!

 

Katso myös