Mobile Menu

Ajankohtaista

Balance Kuva Pixabay
Meditatiivinen konsertti

Kymi Sinfoniettan odotettu meditatiivinen konsertti soi Kotkassa ja Kouvolassa ensi viikolla - mahdollisuus rentoutumiseen myös patjapaikoilla! 

Akvaariotalo Maretariumin vuoden vaihde

Tervetuloa Akvaariotalo Maretariumiin!

Maretariumissa tutustut suomalaiseen vesiluontoon. Suomen vesistöissä elää noin 60 alkuperäistä ja vakinaista kalalajia. Maretariumissa tapaat suurimman osan suomalaisista kalalajeista. Joistakin lajeista näet sekä pienet sintit että isot köriläät. 

kotkan teatteri kausi 2017.jpg
Kotkan Kaupunginteatterin kevät 2018 -ohjelmisto on julkaistu!

Kotkan Kaupunginteatterin kevään 2018 ohjelmisto on julkaistu!

uuperinrinteet kausikortti.jpg
Uuperin kausikorttimyynti on alkanut!

Uuperin kausikorttimyynti on alkanut! Osta kausilipun kätevästi netistä www.uuperinrinteet.fi tai myymälästä (avoinna ma 6.11 ja ti 7.11. klo 10-17) tarjoushintaan 150 euroa! (norm. 180 € / 220 €). Tarjous on voimassa 9.10.-7.11.2017.

Maksuvälineenä kelpaa myös tykysetelit!

Suomen paras lähilaskettelukeskus 2012! Uuperinrinteet sijaitsee noin 10 km matkan päässä Haminan keskustasta ja noin 30 km matkan päässä Kotkan keskustasta. Talvirinteissä korkeuseroa 77 m, 6 rinnettä lastenrinteestä vaativaan mustaan ja neljä hissiä. Snow Park sekä lastenrinne helppokäyttöisine naruhisseineen. Alppityylisessä päärakennuksessamme palvelee myös rinnekahvio.

Laskettelukeskus on etelärannikon korkeuseroltaan suurin ja tarjoaa laskettelun riemua kaikentasoisille harrastajille lastenrinteistä erääseen Suomen haastavimmista mustista rinteistä!

shutterstock Mike Flippo.jpg
Karkki vai kepponen?

Halloweenin uskotaan perustuvan Kelttien jälkeläisten uuteen vuoteen, jota vietettiin samaan aikaan kun nykyistä juhlaa, lokakuun viimeisenä päivänä.

Kartano Karhulan Hovi
Kartanohotelli Karhulan Hovin ravintola avaa myös iltaravintolana!

Kartanohotelli Karhulan Hovin ravintola avaa ovensa iltaravintolaksi perjantaista 29.9. lähtien.