The Navetta

Järjestä kokous tai tapahtuma Pyhtäällä The Navetassa

The Navetta on uudistettu juhla- ja tapahtumatila Pyhtään Siltakylässä. Vuonna 1949 rakentunut entinen navettarakennus on sittemmin toiminut liiketiloina ja on nyt vuokrattavissa yksityiskäyttöön esimerkiksi juhlia, tapahtumia tai kokouksia varten. The Navetta sijaitsee vain tunnin matkan päässä Helsingistä ja vain 15 minuutin matkan päässä Kotkan keskustasta. 

The Navetan tyylikkäät ja persoonalliset puitteet palvelevat niin pieniä kuin suuria tapahtumaseurueita. Kolme erilaista tilaa; Vintti, Verstas ja Lantaluukku muuntautuvat helposti juhla- tai kokouspaikoiksi. Noin 500 neliömetrin Vinttiin mahtuu esimerkiksi 120-henkinen hääjuhlaseurue tai 280-päinen konserttiyleisö. Tilan esiintymislava, äänentoistotekniikka ja baaritiski takaavat onnistuneen tilaisuuden – keittiötä ja tilavia WC-tiloja unohtamatta. 

Keskikerroksesta löytyvä Verstas puolestaan toimii loistavasti erilaisten kokousten tai koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Tyylikäs ja avara tila tarjoaa puitteet 30 henkilön kokousseurueelle. Yleistilan lisäksi käytössäsi ovat keittiö, kylmäkaapit sekä WC-tilat. 

Lantaluukku mahdollistaa myös yön yli kestävät tapahtumat! Esimerkiksi koulutus-, saunailta- tai seminaarikäyttöön soveltuva Lantaluukku on persoonallinen ja kotoisa tila noin 50 henkilölle. Yleistilan lisäksi saat käyttöösi myös tunnelmalliset saunatilat sekä keittiön ja katetun terassin. 

Tapahtumatilojen lisäksi The Navetta tarjoaa puitteet myös majoittumiseen sekä mahdollisuuden ruoka- ja juomatarjoilujen järjestämiseen. Tutustu erilaisiin tapahtumatiloihin ja varaa ne käyttöösi The Navetan omilta verkkosivuilta!