Kotka City Marina Palvelusatama

Kotka City Marina on hyvin varusteltu ja helposti saavutettava vierassatama Kotkan keskustassa. Tilava satama-alue ja turvalliset kiinnityspaikat tekevät veneilystä sujuvaa. Satama on suojainen kaikilta tuulilta ja aalloilta, mikä takaa veneesi turvallisuuden kaikissa sääolosuhteissa. Sataman syvyys vaihtelee 2-6 metriin, ja tarjolla on sekä aisa- että sivukiinnityspaikkoja.

Vierailijoille ja kausipaikoille on tarjolla sähkö, juomavesi, sauna, suihku, WC, jätehuolto, pesula, Wi-Fi, maksuton pysäköinti ja 24/7 videovalvonta. Veneilykaudella satamavahti on paikalla klo 8-18. Viereinen telakka tarjoaa veneiden noston ja laskun, huollon, korjauksen ja talvisäilytyksen jopa 220 tonnin ja 50 metrin veneille.

Keskeinen sijainti Kotkan kaupungin sydämessä tarjoaa lämpimän vastaanoton ja hyvät liikenneyhteydet. Satama on lähellä Merikeskus Vellamoa ja muita paikallisia nähtävyyksiä, kauppoja ja ravintoloita.

Kotka City Marinaan pääsee helposti junalla tai bussilla, ja Helsinkiin matka kestää noin 2-2,5 tuntia. Kotkan Kantasataman rautatieasema on vain 100 metrin päässä satamasta.

Kotka tarjoaa vierailijoille monia aktiviteetteja, kuten puistoja, museoita, golfia, kalastusta, koskenlaskua ja pyöräilyreittejä. Kesätapahtumat, erityisesti Meripäivät heinäkuun lopussa, ovat kokemisen arvoisia.

Katso tarkemmat tiedot Kotka City Marinan verkkosivuilta.

Tervetuloa Kotka City Marinaan – nähdään pian!