Itku ja Nauru -tuotanto

Rakastatko tarinoita? Täydennä tilaisuutesi valloittavien taitelijoiden toteuttamalla, draaman kaaren taittavalla esityksellä!

Itku ja Nauru on toteuttanut mm. seuraavanlaisia tuotantoja:

Serkkuillallinen

Haluatko Katriinan II Suuren ja kuningas Gustaf III vieraaksi asiakastilaisuuteesi? Kuninkaallisista muodollisuuksista huolimatta esitys on vauhdikas ja elämyksellisesti runsas. Seitsemän annoksen illallinen nautitaan serkusten nokittelua kuunnellessa joko ravintolassa, taivasalla tai tarkoitusta varten varatussa juhlatilassa.

Pöytäpuhe

Kaikki rakastavat hyvin rakennettuja, hauskoja ja riittävän tymäköitä puheita, harva kuitenkaan nauttii puheen pitämisestä. Anna Itkun ja Naurun kepeyttää illan tunnelmaa tai halutessanne pakahduttaa vapauttavaan myötähäpeään mistä tahansa aiheesta: linnunradasta, rakkaudesta, rahanpesusta, kateudesta tai laivamatkasta Tallinnaan… puheenaiheita on loputtomasti.

Tarinallinen ruokakierros

Kiinnostaisiko herkullinen aikamatka historiaan? Liity paikallisen historiallisen hahmon seuraan kierrokselle lähikahviloihin tai piknikille kera kolmen makumaistiaisen. Mitäköhän esimerkiksi sotilaaksi pukeutuneella Britalla on kerrottavaa maistiaisten lomassa…?