Datariina

Kotkan Katariinan kaupunginosassa sijaitseva yritystalo Datariina tarjoaa toimivia tiloja yrityksille sekä erinomaiset puitteet kokouksille, tapahtumille ja juhlille. Datariinassa järjestät unohtumattomia tapahtumia ja verkostoidut samanhenkisten yrittäjien kanssa!

Kotkan Datariina on hyvien päätösten paikka. Yritystalossa pidät onnistuneet neuvottelut sekä kokoukset toimivissa ja miellyttävissä tiloissa. Kokouksen vireestä huolehtii maittava kokoustarjoilu ja onnistuneiden neuvotteluiden jälkeen rentoudut kokousväen kanssa upeissa saunatiloissa. Talosta löytyy yhteensä seitsemän erilaista kokoustilaa, jotka tarjoavat puitteet 8-100 henkilön ryhmille. Tilat mahdollistavat myös rinnakkaisten tapahtumien järjestämisen. Datariinan modernia aulatilaa voi erikseen sovittaessa myös hyödyntää tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan. 

Yrittäjänä löydät Datariinasta paitsi upeat ja modernit toimitilat myös samanhenkisten yrittäjien verkoston ympärillesi. Datariina tarjoaa toimitiloja erikokoisille yrityksille yhden hengen yrityksistä kymmeniä työpisteitä tarvitseville. Yrityksiä ja vierailijoita palvelevat myös aulapalvelu, lounasravintola sekä laadukkaat kokous- ja juhlatilat.

Tutustu lisää kokous -ja yritystiloihin ja katso muut tarkemmat tiedot Datariinan omilta verkkosivuilta!