Tutustumismatkat ja erikoisedut

Kotka-Haminan seutu on matkailualueiden nouseva helmi. Panostamme voimakkaasti alueen kehittämiseen ja matkailupalveluiden tuotteistamiseen hyvällä draivilla yhteistyössä alueen palveluntarjoajien kanssa.

Meille on vain noin tunnin matka Helsingistä ja pari Pietarista, mutta perillä odottavat kansainvälisen tason elämykset Kymijoen kuohuista kauniiden kaupunkien ja puistojen kautta uniikkiin saaristoidylliin.

Tarjoamme etuja matkailumyynnin ammattilaisille, jotka haluavat paketoida myytäväksi ja mainostaa palvelutarjontaamme omissa kanavissaan. Etuihin kuuluu muun muassa sisäänpääsyjä käyntikohteisiimme sekä etuja hotelli- ja ravintolapalveluista.

Hyödynnä ammattilaisten erikoisetumme ja tule tutustumaan elämystarjontaamme paikan päälle!

Ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteistyöterveisin,
Sanna Nikki
sanna.nikki@cursor.fi
p. 040 190 2585

Ehdot etujen saamiseksi

Saadaksesi erikoisetuja käyttöösi, tutustu huolellisesti ohjeisiin ja rekisteröidy täyttämällä lomake.

1) Täytä lomake kokonaan ja lähetä se meille vähintään 10 päivää ennen suunniteltua saapumistasi.

2) Saat etuihin oikeuttavan viestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

3) Pidätämme oikeuden pyynnön hylkäämiseen käyttöehtojemme perusteella. Jos olet oikeutettu tarjouksiin, Visit Kotka-Haminan matkailutiimistä ollaan sinuun yhteydessä 3-5 arkipäivän kuluessa.

4)  Oikeus etuihin: Matkatarjoukset on varattu Kotka-Haminan alueen ulkopuolella asuville matkamyynnin ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita myymään ja mainostamaan aluetta matkakohteena.

6) Ei oikeutta etuihin: Perheenjäsenet ja ystävät. Matkamyynnin ammattilaiset, jotka ovat jo käyttäneet etuja kuluvan kalenterivuoden aikana. Matkamyynnin ammattilaiset, jotka eivät ole saaneet viestivastausta rekisteröitymisen jälkeen Visit Kotka-Haminan matkailutiimiltä.