Размещение

Насладитесь разнообразием вариантов размещения в самом сердце природы или в центре города. Арендуйте коттедж на берегу реки или моря, комнату в гостевом доме на лоне природы или размещение на острове.  Рядом с местом размещения вы найдете множество достопримечательностей и активностей от сауны до музеев и катании на раллийных автомобилях.

Отели

Kotkan, Haminan ja Loviisan alueen hotelleissa on tunnelmaa. Valitse yöpymispaikkasi omien mieltymysten ja harrastusten mukaan. Haluaisitko majoittua hotellissa, josta on lyhyt matka golf-kentälle vai kaipaatko kylpylälomaa? Valikoimasta löydät myös kaupunkimajoitusta historiallisessa miljöössä.

Oletko muuten koskaan yöpynyt oikeassa kartanossa? Kotkan majoitustarjonnasta löytyy myös upea historiallinen ranskalaisesta aatelislinnasta vaikutteita saanut kartanohotelli.

Lue lisää

Коттеджи

Puulämmitteisen saunan lempeät löylyt, illanistujaiset grilliruokineen terassilla rantamaisemissa ja virkistävät unet kodikkaissa tiloissa luonnon äärellä. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Kotka-Haminan alueella pääset lomailemaan luonnon äärelle ja valittavanasi on useita upeita majoituskohteita. Täällä voit vuokrata rantamökin tai huvilan vain noin tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Vai kaipaatko meriseikkailulle tunnelmoimaan aitoon kalastajakylään? Sekin täällä onnistuu.

 

Lue lisää

Гостевые дома

Halajatko maaseudun rauhaan tai kalastelemaan Kymijoelle? Kotka-Haminan alueelta löydät näihin tarkoituksiin useita laadukkaita ja tunnelmallisia bed & breakfast -majoituksia. 

Voit yöpyä tunnelmallisesti aitassa, rantasaunan makuukamarissa tai ylellisessä vierastalossa. Päivisin voit tutustua luomuviljelyyn, vaeltaa luonnossa, ratsastaa, kalliokiipeillä tai bongata lintuja, mutta hurautat tarpeen tullen myös nopeasti kaupunkiin ostoksille, kahviloihin ja puistoihin. 

Lue lisää

Кемпинги

Kaakkoisrannikon ja Suomenlahden saariston merelliset leirintäalueet kutsuvat retkeilijöitä. Vietä lomasi luonnon helmassa rennosti pönöttämättä, upota jalkasi rantahiekkaan ja jätä kokkailut kahvilan henkilökunnalle.

Lue lisää

Необычное размещение

Haluatko kokea jotain ainutlaatuista? Miltä kuulostaisi yö pallokorsussa, rajavyöhykkeen saaressa tai joen töyräällä tähtitaivasta katsellen? Tai majoittuminen historialliseen pitsihuvilaan kaupunkialueella, mutta silti meren ympäröimänä?

Lue lisää