Santalahti Resort

SANTALAHTI – LOMA MEREN RANNALLA

Santalahti Resort sijaitsee aivan Kotkan keskustan tuntumassa Mussalon saarella. Santalahdessa voi nauttia kauniista maisemista meren äärellä valkealla hiekkarannalla. Santalahti tarjoaa upeat tilat muutaman yön yöpymiseen ja tukikohdan moniin matkakohteisiin tutustumiselle yhdellä Suomen kauneimmista ja ainutlaatuisimmista seuduista.

Santalahdessa on tarjolla useita majoitusvaihtoehtoja perinteisistä hirsimökeistä luksushuoneistoihin, joissa voi majoittua enintään kymmenen hengen ryhmä. Huoneistoissa on kaikki mukavuudet. Kaiken kruunaa Villa Aava, josta avautuu upea näkymä avomerelle ja saaristoon.

Villa Aavassa voi majoittua 18 henkilöä kymmenessä makuuhuoneessa, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone. Villa Aava sopii myös mainiosti tyylikkäiden yli 100 hengen tapahtumien tai juhlien pitämiseen.

Koe suomalaisen saunan monet eri muodot
Santalahti tarjoaa vieraiden käyttöön monta erilaista saunaa. Erikoisin on varmasti luolasavusauna, joka on perinteinen suomalainen savusauna yhdistettynä lämminvesialtaaseen. Koko komeus sijaitsee luolassa, josta avautuu upea merinäköala. Saunan tuntumassa sijaitsee tunnelmallinen puinen Lapin Kota, jossa voi nauttia perinteisen suomalaisen grilliruokaillallisen. Sauna ja kota ovat käytettävissä tilauksesta, ja ne hinnoitellaan erikseen.

Nauti luontoaktiviteeteista ja golfista
Upeiden majoitustilojen lisäksi Santalahti Resort tarjoaa paljon hauskoja aktiviteetteja. 2,5 kilometrin mittainen kaunis luontopolku kiertelee lähes koskemattomassa Mussalon saaren keskiosassa ja saaren länsirannalla upeissa meri- ja metsämaisemissa. Santalahden matala hiekkaranta tarjoaa turvalliset puitteet uimiseen ja SUP-lautailuun. Taitoja voi kokeilla myös fat bikingissa tai minigolfissa ja lähellä sijaitsee laadukas 18-reikäinen golfkenttä.