Mobile Menu

Original Sokos Hotel Seurahuone Kotka

Hotellit
  • Seurahuone_ulko.jpg
  • Seurahuone konehuone.jpg
  • Perhehuone.jpg
  • Seurahuone_respa.jpg

Historian ja kulttuurin siivittämät puitteet tilavin ja viihtyisin huonein, muunneltavat kokous- ja ryhmätyötilat luovat monipuoliset mahdollisuudet menestyksekkäisiin kokouksiin sekä tehokkaaseen työskentelyyn ja vapaa-aikaan. Kotkan ydinkeskustassa hyvätasoista majoitusta, perhehuoneita ja yhdistelmähuoneita, lapsille leikkihuone. Monipuoliset ravintolapalvelut, kesäterassi, kokoustilat, saunaosasto ja kuntosali.

Tietoja hotellista

  • Huoneita 164,vuodekapasiteetti 380
  • Hinnat ovat kysyntäkohtaisia, päivän hinnat löytyvät nettisivuilta, Online-varausjärjestelmä
  • Autotallipaikkoja 80

Vuosikymmenien ajan Original by Sokos Hotels on kasvanut ja kehittynyt suomalaisten sydämenlyöntien tahdissa. Siihen on helppo samaistua, sillä se ymmärtää suomalaista mielenmaisemaa; se ottaa sinut vastaan ihmisenä, ei varausnumerona. Se palvelee, pitää huolta ja välittää – se on sydämellisesti suomalainen.

Original Sokos Hotel Seurahuone tarjoaa asiakkailleen seuraavat ravintolapalvelut:

Amarillo

Amarillo Kotka on omistautunut hauskanpidolle, hyvälle ruualle ja huippufiilikselle. Siitä pitää huolen huippuhenkilökunta, joka on paikalla juuri sinua varten. Oletpa sitten tulossa syömään Amarilloon tai baariin ottamaan kylmän ja huurteisen El Granden. Se on mahdollista joka yö 04:ään!!

Frans & Rosalie

Frans & Rosalie on rennon ranskalainen bistro aivan Kotkan keskustassa upean Sibelius-puiston vierssä. Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & Rosalie -bistrossa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.

Venn

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu.

Kokous- ja juhlapalvelut

Hotellin uudet, modernit ja viihtyisät kokous- ja ryhmätyötilat luovat mahdollisuudet menestyksekkäisiin kokouksiin ja tehokkaaseen työskentelyyn 12–170 henkilölle. Kaikissa kokoustiloissa on toimiva ja moderni tekniikka sekä maksuton ja nopea langaton internet. Kokouksen sujuvuuden takaa ystävällinen ja ammattitaitoinen kokoushenkilökunta. Tarjoilut ja ohjelma räätälöidään tarpeen mukaan, valita voi myös valmiin kokouspaketin.

Juhlatilat

Albatrossi I–III -kokoustilat soveltuvat hyvin ravintolakäyttöön jopa 250 henkilölle. Mahdollisuus myös jopa 200 henkilön samanaikaiseen ruokailuun. Albatrossi-kokoustilat ovat muunneltavissa eri kokoisten ryhmien tarpeisiin. Kokoustilat sopivat erinomaisesti unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin.

Katso myös