Original Sokos Hotel Seurahuone

Original Sokos Hotel Seurahuone i Kotka är ett utmärkt val för dig som vill njuta av god service, stora och trivsamma rum och ett mångsidigt restaurangutbud – allt under ett och samma tak, ekologiskt och i en miljö som andas historia. Våra gäster har tillgång till en bastuavdelning, ett gym, stadscyklar, ett stort restaurangutbud och alla tjänster och sevärdheter i stadskärnan.

I Original Sokos Hotel Seurahuone känner man havets närhet året om. Hotellet ligger mitt i Kotka, på ön Kotkansaari, med havet och servicen ett stenkast bort. I det genuint finländska och traditionsrika hotellet hittar du under ett och samma tak bistrorestaurangen Frans & Rosalie med rustika franska delikatesser, energiska Amarillo samt lediga och lättsamma VENN. Alla tre restauranger har sin egen profil som också syns på matsedeln.

I Seurahuone får besökaren också njuta av bastuns lena värme och fantastiska utsikter högt över taken: alla tre bastur har en egen takterrass. Hotellets gym och de fantastiska stigarna i Kotkas parker bjuder på utmaningar även för den aktiva hotellgästen.