Mobile Menu

Patruunantalo

Kokous ja juhlapalvelut
Harjuntie 111, Pyhtää
 • patruunantalo 1
 • patruunantalo 2
 • patruunantalo 3
 • patruunantalo 4
 • patruunantalo 5
 • patruunantalo 6

Patruunantalo Harjuntie 111, Pyhtää P. 040-7534101 Patruunantalo sijaitsee Stockforsin tehdasalueella, joen kupeessa, Pyhtään kirkonkylässä. Patruunantalolla ja Stockforsin aluella järjestetään tapaamisia, lounaita, erilaisia kursseja ja retriittejä, leirejä, näyttelyitä, teemailtoja- ja päiviä ja viikkoja, residenssi jaksoja, häitä, ja suuretkin tapahtumat mahtuvat tunnelmalliseen Stockforsin kaarihalliin joen äärellä.

Patruunantalossa on 10 majoitushuonetta, ja pihapiirissä olevassa Hunajatalossa on 8 huonetta omilla kylpyhuoneilla, joista yksi eläimille salittu. Hunajatalossa sijaitsee myös sauna ja pieni keittiötila yksittäisien matkaajien aamupalatarpeisiin. Patruunantalon vieressä sijaitsee myös Pakkausmuseo, sekä Paloasema, jossa kesäisin vaihtuvat näyttelyt. Alueella myös lintuhoitola, ja kesäisin tunnelmalliseen ja rustiikkiseen tehdasmiljööseen rakentuu Stocfors Art Fair- näyttelyt.

“Tämä ei ole tuhansien tapahtumien areena, vaikka täällä lukuisia tapahtumia onkin. Tämä ei ole menoa ja meininkiä kaikille. Ei kaikkea kaikille kaiken aikaa. Tämä on oikeita asioita juuri Sinulle oikeaan aikaan. Sopivasti. Rauhassa. Oikealla tavalla. Ihmisten keinoin ihmisille. Ei ulkokultaista markkinahumua vaan todellista elämää. Minä olen täällä, koska rakastan täällä olemista. Haluan sinun rakastavan sitä mitä teet ja miten elät. Ja jos rakastat asioita kanssamme täällä, tämä on Sinulle sopiva paikka. Tervetuloa Olemisen majataloon, huikean kauniiseen mukavaan käsiteltävän kokoiseen kotoisaan Patruunantaloon ja rosoisen rustiikkiseen luokseen kutsuvaan monien mahdollisuuksien Stockforsin tehdasalueeseen, vielä salaiseen paratiisiin Kymijoen rannalla. Pidetään se sellaisena, meidän omana ja yhteisenä aarteena, oikealla tavalla, arvostaen sen historiaa, juhlien sen nykyisyyttä ja innostuen yhdessä rakentaen sen tulevaisuutta.

Stockforsin kaltaiset paikat suomessa rakensivat sen mitä meillä on nyt. Hyvinvointivaltio, jossa elää maailman onnellisimmat ihmiset. Stockforsin kaltaisissa paikoissa voimme siis rakentaa senkin millainen haluamme Suomemme olevan tulevaisuudessa. Suomi on ollut esimerkki maailmalle niin monessa. Missä me tahdomme sen olevan esimerkki jatkossa, sitä me teemme Stockforsissa. Ja toivomme Sinun olevan osa sitä uutta tulevaisuutta olemalla nyt kanssamme.

Jokaisen läsnäolo jättää jälkensä, joka suuntaa paikkaa tulevaan. Siksi olet tärkeä, kaikkialla missä olet. Myös jo meille. “jokainen ihminen on laulun arvoinen” ja jokainen tarina luo osan kokonaisuutta.

Tuo siis tarinasi Stockforsiin ja ole osa uuden syntyä. Olemalla, tekemällä, sanomalla ja hiljaa olemalla. Olemalla. Se riittää ja on kaikki. Se mitä olet. Tärkeä meille. Muutat osallistumalla, olemalla osa yhteisöä. Ja ehkä samalla muutut Stockforsin voimalla.”

Mullan alta musiikkiohjelman tuotannon nimeämä; Patruunantalon sielukas emäntä:

Kasvajat ry:n edustaja Katja Lemberg

 

Katso myös