Mobile Menu

Ravintola Keisarinsatama

Ravintolat
  • keisarinsatama_kotka, finland
  • Ravintola Keisarinsatama Kotka
  • Ravintola Keisarinsatama Kotka
  • Ravintola Keisarinsatama Kotka
  • Ravintola Keisarinsatama Kotka
  • Ravintola Keisarinsatama Kotka

Ravintola Keisarinsatama on vanhaan panimorakennukseen, Kotkan Höyrypanimoon, perustettu perheravintola Kotkan Metsolassa (3 km keskustasta). Vanhat seinät kätkevät sisälleen nykyaikaisen 120-paikkaisen, tasokkaan seurustelu- ja ruokaravintolan, jossa on esteetön kulku. Ravintolan pihassa on maksuton parkkipaikka.

Meren puolella meillä on vieraslaituri sekä suuri (150 asp) terassi, jossa voit nauttia upeista auringonlaskuista merimaisemaa ihaillen, vaikkapa talon omaa Ukko-olutta siemaillen. Kesällä on mukava ruokailla terassin lämmössä tai lehmusten varjossa. 
Tarjoamme laadukasta, konstailematonta ruokaa kotimaisista raaka-aineista, maustettuna hyppysellisellä italialaisuutta. Filosofiamme on, että nälkäisenä ei ravintolastamme poistuta. Olemme huomioineet perheen pienimmät asiakkaat, heille löytyy oma lasten lista, syöttötuoleja ja pieni leikkinurkkaus leluineen.

Ravintola Keisarinsatamassa vietät ikimuistoiset häät tai viihdytät yritysvieraita. Tarvittaessa käytössäsi ovat Höyrypanimon muutkin kokoustilat - katamme toiveidesi mukaan tarjottavat joko kokoustilojen yhteyteen tai 250 paikkaiseen saliin.
Toivotamme vieraat niin läheltä kuin kaukaakin tervetulleeksi nauttimaan hyvästä ruoasta ainutlaatuisessa ympäristössä!

 

Katso myös