Mobile Menu

Laivoja satamassa kuva Jukka Koskinen

Sijoitu

Valitse yrityksesi paikaksi tai investointisi kohteeksi Kotkan-Haminan seutu. Täällä sijainti, kokemus ja osaaminen ovat puolellasi.

Monipuoliset edut eri toimialoille

Kotkan-Haminan seudun kärkitoimialoja ovat logistiikka, teollisuus, matkailu ja peliteollisuus.

Seudun ainutlaatuisen hieno sijainti on vankka perusta monelle toimialalle. Kansainvälinen satama, logistiikan ja teknologian vahva osaaminen ja monipuoliset palvelut tekevät seudusta elinvoimaisen ja houkuttelevan. Satamaympäristöt ovat nousseet myös merkittäviksi teollisuuden keskittymiksi. Alueen etuina ovat myös edulliset toimitilat ja ammattitaitoinen työvoima.

Seudun innovatiivisuus on synnyttänyt alueelle merkittäviä pelialan yrityksiä. Kymenlaakson pelitoimiala on erityisen hyvin verkottunut suhteessa kokoonsa ja sillä on positiivinen maine kansallisesti ja kansainvälisesti.

Merellinen Kotkan-Haminan seutu tarjoaa poikkeuksellisen monipuoliset mahdollisuudet myös matkailuelinkeinolle.

Tässä parhaat syyt tuoda yrityksesi alueelle:

1. SIJAINTI, SIJAINTI, SIJAINTI.

Tämä usein käytetty fraasi ei ole koskaan kuulostanut yhtä hyvältä. Sijainti aivan idän ja lännen välissä, valtava HaminaKotka-satama ja loistava infrastruktuuri, kuten rautatieyhteydet suoraan satamasta Venäjälle ja hyväkuntoiset valtatiet. Sijainti ei voisi olla parempi.

2. LUOTA MEIHIN, ME TIEDÄMME MITÄ TEEMME

Meillä on pitkä kokemus perinteisistä yrityksistä erinomaisen sijaintimme ja osaamisemme takia. Tarkoitus onkin viedä pitkää perinnettä vielä pidemmälle, ja kehittää perinteistä metsätaloutta uudella teknologialla ja uudistuvalla energialla. Vanha ja toimivaksi todistettu keino on aina parempi kuin pussillinen uusia.

3. PÄTEVÄT, AHKERAT IHMISET.

Pitkällä aikavälillä karttunut tietotaito luo myös erinomaista työvoimaa. Pätevät työntekijät yhdistettyinä hyviin tutkimus- ja kehitysmahdollisuuksiin ovat oikea aarre. Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto tuottaa mittatilauksena laadittua koulutusta ja perustyövoimaa. Vaativampia tutkimus- ja kehitysprojekteja sekä henkilöstöä tarjoavat Kymenlaakson ammattikorkeakoulu ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto.

4. JULKINEN HALLINTO TOIMII KUIN HYVIN ÖLJYTTY KONE.

Täällä ei tarvitse olla huolissaan hämäristä laeista tai pahantahtoisista virkamiehistä. Suomi on aina kuulunut vähiten korruptoituneiden maiden joukkoon. Täällä pelataan aina reilusti.