Mobile Menu

Puuhaketta

Bioenergia

Bioenergiasta liiketoimintaa

Oletko kiinnostunut uudesta liiketoiminnasta eurooppalaisilla bioenergiamarkkinoilla?

Meidän avullamme pääset keskustelemaan potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja löydät luotettavat toimittajat. Kaiken lisäksi saat käyttöösi meidän laajan asiantuntemuksemme bioenergiamarkkinoista Euroopassa.

Meillä on erinomaiset kontaktit biomassan raaka-ainetoimittajiin, teknologian kehittäjiin, tuottajiin, logistiikkaoperaattoreihin ja suuriin eurooppalaisiin energia-asiakkaisiin.

Jos haluat olla mukana biomassan arvoketjussa, ota meihin yhteyttä.

Wood-projekti

Energian kysyntä kasvaa, ja uusiutuvien energiamuotojen käyttö lisääntyy globaalisti. Eurooppa tavoittelee vähähiilistä taloutta, ja Kotka-Haminan seudulla erinomainen mahdollisuus olla tärkeä biomassan toimittaja Eurooppaan.

Me haluamme rakentaa merkittävän puuperäisen biomassan toimitusketjun Euroopan energiamarkkinoille. Haluamme yhdistää raaka-ainehankintaa Suomesta, Venäjältä ja Baltiasta, ja rakentaa korkean lisäarvon tuotantokapasiteettia. Haemme teollisia ja pääomasijoittajia investoimaan korkean lisäarvon mustan pelletin tuotantoon. Työskentelemme tiiviisti yhdessä myös alan järjestöjen kanssa kansallisesti ja EU-tasolla.