Yksityinen poreallas ja luksusta luonnon keskellä

Viiden tähden lomakeskus Santalahti Resortiin nousi kesän aikana lasiseinäisiä Santa Glass Villoja, jotka tarjoavat ”taivaallista luksusta pariskunnille”.

– Santa Glass Villat sijaitsevat keskellä luontoa, näkymät ovat merelle, rantakallioille ja metsään; tarjolla on yksityisyyttä ja luonnon rauhaa niin muhkeasta sängystä kuin yksityisestä porealtaasta, kertoo Santalahti Resortin Jukka Markkola.

Santa Glass Villojen kolme seinää ovat peililasia – ulkopuolelta lasiseinät peilaavat maiseman ja sisältä avautuu esteetön näkymä luontoon aivan kuin seiniä ei olisikaan.

– Moni kaipaa irtiottoa arjesta ja pientä luksusta kun kauemmaksi ei voi tai ehdi matkustaa Tämä on siihen hyvä vaihtoehto lähellä Helsinkiä, Markkola sanoo.

Terassi kahteen ilmansuuntaan

Santa Glass Villojen ikkunat ovat lämmitettyä lasia, joten ne eivät hohkaa kylmää. Lattialämmitys ja ilmalämpöpumppu takaavat sopivan rentouttavan lämpötilan talvipakkasillakin.

– Poreammeen vesi on 38-asteista ja vesi vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen, Markkola kertoo.

Terassit avautuvat kahteen ilmansuuntaan, joten terassin voi valita tuulen suunnan mukaan.

– Vuokrattavissa on myös lähistöllä sijaitseva puulämmitteinen Santa Glass Sauna, jonka lasikatosta ja -seinistä avautuu 360 asteen näkymä luontoon.

Santa Glass Villaan kuten kaikkiin Santalahden majoitustiloihin ovat tervetulleita myös lemmikit, ilman lisämaksua ja ennakkoilmoittamista. – Santa Glass Villat ovat kahdelle hengelle, niissä ei ole lisävuoteita. Perheille meillä on monia vaihtoehtoja suihkullisista ja saunallisista mökeistä luksushuoneistoihin, Markkola kertoo.