Elä­myk­sel­li­set majoitukset

Joskus majoitus voi olla muutakin kuin mahdollisuus painaa pää tyynyyn ja kietoutua lämpimään peittoon. Kotkan ja Haminan seutu tarjoaa useita elämyksellisiä majoitusvaihtoehtoja sinulle, joka tahdot jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

Voit esimerkiksi yöpyä Kymijoessa kahden hengen kodassa katsellen tähtitaivasta. Erämys Keisarin Kosket AuroraHut on luksusmajoitus kahdelle yöpyjälle Kultaan Koskitilan rannassa. Aurorasta on upeat näkymät kohti auringonlaskua ja majoitustilasta löytyy wc, pieni keittiö ja terassi.

Rakastatko saarielämää? Vimpa Islandsin Rakinkotkan Viikinkisaarella voit yöpyä luonnonhelmassa. Saaressa on erikokoisia viihtyisiä mökkejä, tulitpa sitten yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla. Merimatka kestää vain noin 10-20 minuuttia.

Tai miltä kuulostaisi yö pallokorsussa, puolen metrin paksuisten betoniseinien syleilyssä? Pakkaa mukaan lämmin makuupussi ja retkipatja ja suuntaa Virolahden Bunkkerimuseolle. Pallokorsun puulaverille mahtuu sopuisasti kolmesta neljään henkeä. Museon sosiaalitilat jääkaappeineen ja helloineen ovat käytössäsi ovikoodilla tai voit valmistaa iltapalaa läheisessä grillikatoksessa.