Äänestä parasta matkailujulistetta

Millainen matkailujuliste houkuttelee lähtemään matkalle?

Sillä välin, kun matkaan lähdön kanssa pitää vielä tovi painaa jarrua, voimme fiilistellä menneiden matkojen muistoissa ja haaveilla tulevista matkoista. Tähän tarkoitukseen sopii mainiosti matkailujulistekisa.

Ikkunapaikka-lehti on järjestänyt kisan matkailujulisteesta, joka houkuttelee lähtemään matkalle. Kisassa on kaksi kategoriaa, 2000-luvun julisteet sekä hurmaavat nostalgiajulisteet. Mukana kisan järjestelyissä ovat myös Suomen Matkailualan Liitto (SMAL) ja Suomen matkailualan organisaatioiden yhdistys (Suoma) 100 syytä matkailla Suomessa -kampanjallaan.

Visit Kotka-Haminan Travel Near. Get Far. -kampanjan juliste on ehdokkaana tässä kisassa eksoottisine, hauskoine paikannimineen. Halusimme kampanjallamme kertoa, että aina ei tarvitse lähteä kauas saadakseen kaukomatkan veroisia elämyksiä. Läheltäkin voi saada mieleenpainuvia kokemuksia ja kaukomatkan tuntua; merta, jokia, polkuja ja historian havinaa. Juliste kannustaa vastuulliseen lähimatkailuun poikkeusolojen päätyttyä.

Käy äänestämässä kolmea kiehtovinta matkailujulistetta kummassakin kategoriassa viimeistään torstaina 29.4. tästä linkistä:

https://link.webropol.com/s/julistekisa

Eniten ääniä saaneet julkaistaan 12. toukokuuta ilmestyvässä Ikkunapaikassa.

Varaa matkallesi elämyksiä verkkokaupastamme

Tutustu alueen nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin

Tutustu alueen majoitustarjontaan

Tutustu alueen ravintoloihin

Tutustu alueen tapahtumiin