Olut- ja viinibaarit

Lähtisikö lasilliselle rempseästi merimiesperinteen perässä vai nautitko mielummin paikallista artesaaniolutta? Viininystäviäkin hemmotellaan.

Salakapakka

Salakapakan ovi aukeaa vain, jos tiedät missä se sijaitsee. Voit kuulla puhuttavan siitä tai saada vinkin Kotkan Klubilta.

Tutustu

Vaustin viinibaari

Historiallisissa puitteissa Kotkan Konserttitalossa sijaitsevan ravintola Vaustin viinibaari on tunnettu laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimastaan.

Tutustu

VENN

Kotkan Ravintolamaailman VENNissä tavataan sanoa, että elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. VENNin viehättävään ilmapiiriin on mukava poiketa lasilliselle tai istua iltaa pidempään ystävien seurassa.

Tutustu

Kotka Steam Brewery

Kotka Steam Brewery valmistaa raikkaita oluita perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden. Jo panimorakennus on nähtävyys. Vuonna 1894 Kotkan Höyrypanimoksi valmistunut upeasti restauroitu tiilirakennus sijaitsee upeassa miljöössä meren rannalla. Poikkea ostoksille panimomyymälään!

Tutustu

Takatalo & Tompuri

Takatalo & Tompuri Brewery on Virolahden Ravijärven kylässä sijaitseva tilapanimo, jonka käyttämät raaka-aineet mallasohra, kaura ja vesi tulevat omilta mailta. Panimopuoti palvelee janoisia!

Tutustu

Merikapakka Kairo

Värikkäästä historiastaan ja kyseenalaisesta maineestaan kuulu Ravintola Kairo on jo sellaisenaan nähtävyys matkailijoille ja ylpeyden aihe kotkalaisille. Merimieskapakkamiljöö ja musiikkipainotteinen ohjelmatarjonta jazz-iltoineen ovat taanneet kapakan suosion näihin päiviin saakka. Lähde viihtymään, mutta pistä pilkettä silmäkulmaan ja tarkista säännöt ravintolan nettisivuilta ennen kuin astut sisään!

Tutustu