Mobile Menu

Vinkit syysloman viettoon Kotkan-Haminan seudulla

  • Koira akvaariokierroksella Maretariumissa
Kotkan-Haminan seudulla vietetään syyslomaviikkoa 22.10.-28.10.2018. Tässä muutama erityisesti perheille sopiva vinkki syysloman viettoon.

Merikeskus Vellamon syysohjelmaa lapsille

Laivakoira Vellu tutustuttaa 5-9-vuotiaat Merikeskus Vellamoon tiistaina 23.10. klo 11. Lisäksi askartelupajat tiistaina 23.10. ja keskiviikkona 24.10. Lue lisää Vellamon sivuilta. 

Akvaariokierrokselle koiran kanssa

Lokakuussa akvaariotalo Maretariumiin pääsee tutustumaan myös karvaisen kaverin kanssa. Aikuisten liput 14,50 €, eläkeläisten ja opiskelijoiden liput 11 €, lapset 7,50 €, koirat 5 €, alle 4-vuotiaat lapset ja akvaariokierroksella sylissä pidettävät koirat pääsevät sisään ilmaiseksi. Lisätietoja Maretariumin sivuilla.

Kotkan nuorisotoimen ohjelmaa lapsille ja nuorille

Kotkan nuorisotoimi järjestää syyslomaviikolla monipuolista ohjelmaa lapsille ja nuorille. Luvassa mm. slimen tekokurssi, maalausprojekti ja perheiden puuhapäivä. 

Disco & Pool Party Haminan uimahallissa

Linnoituksen uimahallissa järjestetään syyslomaviikon perjantaina 26.10. klo 17-20 ikärajaton ja päihteetön Disco & Pool Party. Lisätietoja tapahtumakalenterissa. 

Lähilounas Aholafarmilla

Syyslomaviikko on hyvä päättää maistuvaan lähiruokalounaaseen Haminassa Aholafarmin latopirtillä sunnuntaina 28.10. Huom. lounaalle ennakkoilmoittautuminen tiistaihin 23.10. mennessä, mukaan mahtuu 40 ensiksi ilmoittautunutta. Lue lisää.

Valkmusan kansallispuisto

Helppokulkuinen ja vain 2,5 kilometriä pitkä pitkospuureitti Valkmusan kansallispuistossa Pyhtäällä soveltuu hyvin myös lapsiperheille. Eväät mukaan ja syysretkelle Valkmusaan!

Kotkan puistot

Kotkan upeat puistot ovat loistava retkikohde myös syksyllä! Esimerkiksi Katariinan meripuistossa on lapsille useita leikkipaikkoja ja tilaa temmeltää. Koko perheen voimin voi kiertää myös noin 4 kilometrin pituisen Katariinan polun. Polku kulkee myös Sapokan vesipuiston läpi.

 

Kaikki syyslomaviikon tapahtumat Kymenlaakson tapahtumakalenterissa!