Mobile Menu

Viiden tähden laatua ryhmällesi – kuule rannikon kutsu!

Lomakylä Santalahti soveltuu mukavan vapaa-ajanvieton lisäksi mainiosti myös erilaisiin ryhmien tilaisuuksiin ympäri vuoden. Upeissa Kotkan rannikon merimaisemissa voi järjestää palaverin, yritysjuhlat, henkilöstöpäivän, pikkujoulut tai vaikkapa syntymäpäivät – sopiva kokonaisuus löytyy kaiken kokoisille porukoille!

Viiden tähden lomakylässä Santalahdessa on mahtavat mahdollisuudet järjestää tilaisuuksia menevällä otteella tai mukavasti rentoutuen. Tilaisuuksien pitoon soveltuvat mainiosti upeat edustussaunat, Luolasaunamaailma, Takkatupa, Lapin Kota sekä hirsihuvilat ja luksushuoneistot. Majoittuminen onnistuu huviloiden ja huoneistojen lisäksi viimeisen päälle varustelluissa lomamökeissä.

Santalahdesta löytyy erilaista ohjelmaa ryhmän toiveiden mukaan: minigolfista ja lumikenkäilystä meriretkiin, suppailuun ja luontopolulla samoiluun. Lapin kodalla voit sukeltaa aitoon kotatunnelmaan – keskellä kaunista lomakylää. Päivän päätteeksi ainutlaatuisessa Luolasaunamaailmassa rentoutuminen saa arjen tuntumaan luksukselta. Luolasavusaunan lempeät löylyt ja pulahtaminen lämpimään vesialtaaseen tai mereen ovat unohtumaton kokemus, vaikkapa tuikkivan tähtitaivaan alla. Valita voi joko valmiin ohjelmallisen kokonaisuuden tai ehdottaa omaa ideaa – olemme innolla mukana! Lomakylän välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Kymen Golfin upea 18-reikäinen Mussalon kenttä tarjoten mahdollisuuksia erilaisille ryhmille.

Eipäs unohdeta herkuttelua!

Mitä olisi tilaisuus ilman suussa sulavaa tarjottavaa! Ryhmien ruokatarjoiluista vastaa oman keittiömme ohella Santalahden uusi yhteistyökumppani ravintola Vausti.  Kotkan konserttitalolla toimivan ravintolan sesongin mukaisista herkuista kootaan jokaisen ryhmän toiveiden mukainen kokonaisuus niin kokouksiin, tilaisuuksiin kuin vaikkapa teemaillallisiin – vesi herahtaa kielelle varmasti jo suunnitteluvaiheessa!

Ota yhteyttä, niin rakennamme toiveidenne mukaisen paketin aina majoittumisesta herkullisiin tarjoiluihin.
Suosituimmat päivät varataan nyt – toimi siis nopeasti ja pyydä tarjous!

Ps. Tarjoamme mökeissämme myös pitkäaikaista majoitusta esim. reissutyössä seudullamme ahertaville.
Kysy lisää!

www.santalahti.fi