Mobile Menu

Tee löytöjä Kotkan-Haminan seudun kirpputoreilla

  • Hovinsaaren Kaarikirppis Kirpputori Hovinsaari Kotka
Kirpputorien ystäviä hemmotellaan Kotkan-Haminan seudulla runsaalla tarjonnalla. Jos kierrättäminen on lähellä sydäntäsi, rakastat vanhoja tavaroita tai haluat viettää rennon päivän kirppareita kiertelemällä, kannattaa ottaa nämä tärpit ylös! Voit tehdä vaikka mitä upeita löytöjä.

1.Hovinsaaren Kaarikirppis

Runeberginkatu 25, 48200 Kotka

Kotkan kirpputoritarjonnan uusi tulokas Hovinsaaren Kaarikirppis aukesi vanhaan tehdasrakennukseen syyskuussa. Kaarikirppiksellä on selkeä pohjaratkaisu ja korkea huonetilavuus tuo avaruutta. Myymälä on siisti ja myyjät ovat pitäneet sen tilavista pöydistä, jolloin esillepano on helppoa. Myymälässä on mm. käsityöläisille omia pöytiä ja lukollisia vitriinejä, johon voi tuoda arvokkaampia esineitä myyntiin provisiolla. Ostosta on vielä aikaa harkita kahvikupposen äärellä lasten viihtyessä kirpparin leikkipaikalla. Kaarikirppiksellä on myös hyväntekeväisyyspöytä, jonka tuotoilla avustetaan kuukausittain vaihtuvaa hyväntekeväisyyskohdetta. Myyntipaikan voi varata kätevästi verkossa.

Aukioloajat: Ma-Pe 10.00-18.00 La-Su 10.00-15.00

2.Goodwill

Kymenlaaksonkatu 18, 48100 Kotka
Rautatienkatu 3, 49400 Hamina 
Tikankatu 10, 48600 Kotka (sijaitsee Karhulan kaupunginosassa)

Goodwill kierrätysmyymälöitä sijaitsee seudullamme yhteensä kolme: Kotkansaarella, Karhulassa sekä Haminassa. Goodwill myy lahjoituksina vastaanotettuja esineitä, huonekaluja ja tekstiilejä. Täältä löydät hyvän valikoiman vaatteita, vanhoja tavaroita ja astioita, huonekaluja esim. nuoren ensikotiin ja ehkäpä myös löytöjä kodin uuteen ilmeeseen. Tarjolla on noutopalvelu hyväkuntoisille huonekaluille ja maksullinen kotiinkuljetus n. 20 kilometrin säteellä Goodwill-kierrätysmyymälästä ostetuille tavaroille. Kierrätysmyymälällä on myös verkkokauppa. Tuotto myydyistä tavaroista menee paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten koulutus- ja valmennusohjelmien ylläpitoon ja kehittämiseen.

3.Vadelmatarha

Edelfeltinkatu 13, 48200 Kotka

Kirpputori Vadelmatarha sijaitsee myös Kotkan Hovinsaarella. Vaatteet, kengät, lelut ja tarvikkeet löytyvät omilta osastoiltaan, koon mukaan järjesteltyinä, mikä helpottaa etsimistä. Vadelmatarhassa on hyvä poiketa esim. lastenvaunujen kanssa, koska hyllyvälit ovat leveät. Jos olet myymässä ylimääräisiä tavaroita, voit valita itsepalvelun, sesonkipalvelun tai täyspalvelun. Vadelmatarhasta löytyy kattavasti myös muita palveluita. Vadelmatarhan ompelimoon voit viedä pikkuvikaiset tekstiilit korjattavaksi tai tilata mittatilaustuotteita. Tiloissa voi järjestää lastenkutsut, joko itse tai ”avaimet käteen” -menetelmällä Vadelmatarhan toimesta. Täällä toimii myös täysin ekologinen parturi-kampaamo.

Aukioloajat: Ma-To 10.00-17.00 Pe-Su 10.00-15.00

Katso lisää Kotkan-Haminan seudun kirpputoreja ja muita shoppailumahdollisuuksia.