Mobile Menu

Seudun kohteet ja palvelut avautumassa

  • Maretarium sisäkuva
Kotkan-Haminan seudulla epidemia-ajan rajoitukset poistumassa tai lieventymässä.

Kotkan asiakaspalvelupiste Ruori on avautunut 14.5. käyntiasiakkaiden osalta. Asiakkaiden toivotaan ostavan esimerkiksi Waltti-kortit ensisijaisesti internetin kautta nettilataukset.waltti.fi. Jos asiakaspalvelupisteessä on ruuhkaa, tulee asiakkaiden toimia turvallisesti, mm. turvavälit ja käsihygienia muistaen.

Kotkan Sapokassa akvaariotalo Maretarium avataan 1.6. jonka jälkeen Maretarium on avoinna joka päivä klo 10-19, paitsi juhannusaattona 19.6. klo 10-14.

Kotkan Kantasatamassa Merikeskus Vellamo ja museojäänmurtaja Tarmo avautuvat yleisölle tiistaina 2. kesäkuuta kello 10. Viikon kuluttua avaamisesta eli tiistaina 9. kesäkuuta avautuu Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttely.

Merikeskus Vellamo

 

Kesäkuun alussa Kotkan kaupunki avaa mm. Katariinan maauimalan ulkoaltaan rajoitettuun asiakaskäyttöön, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että uimala on auki yhdessä vuorossa, 8 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa aina 17.8. asti.

Kotkassa Haukkavuoren näkötorni aukeaa 30.6. alkaen ja on avoinna ti-la klo 12-18.

Santalahti Resortin kesäkausi starttaa 21.5. Kotkan Mussalossa.

Haminan ulkoliikuntapaikat aukeavat 14.5.  Puistojumpat käynnistyvät 1.6. alkaen.

Haminan Kaupungintalon asiakaspalvelu Rinkeli avautuu 1.6.2020.

Haminan museot avautuvat porrastetusti. Kauppiaantalomuseon kesänäyttely avautuu 2.6. ja Vehkalahden kotiseutumuseo 6.6.
Kaupunginmuseon kesänäyttely sekä uudistettu perusnäyttely pyritään avaamaan 7.7. alkaen.

Virolahden Bunkkerimuseo on tarkoitus avata 1.6. ja uudistettu näyttely avautuu 4.6.2020 erikoisjärjestelyin, jotka koskee turvarajoituksia.

Miehikkälässä Salpalinja-museo pyritään avaamaan kesäkuun alussa – ei vielä vahvistusta.

Bunkkerimuseo

 

Kuvat Jukka Koskinen, Jussi Tiainen, Cursor

(Tekstiä päivitetään uusien tietojen myötä.)