Mobile Menu

Seikkailua James Bondin tyyliin? Karatkaa Siriukseen kahdestaan!

  • Sirius Sport Resort Pyhtää
Haluaisitko yllättää rakkaasi hieman vauhdikkaammin, kuin viemällä hänet teatteriin tai perjantaipitsalle? Järjestä elokuvamaista jännitystä elämäänne, ja varaa yhteinen päivä Sirius Sport Resortissa. Siriuksessa lennätte konkreettisesti arjen yläpuolelle!

VAPAAPUDOTUS ILMAN ROISTOJA

Siriuksessa voitte kokea vapaan pudotuksen tunteen turvallisesti – ilman ahdistelevia roistoja, jotka olivat James Bondin riesana hänen pudotessaan lentokoneesta elokuvassa Kuuraketti. Lentoa varten teidän tulee saapua paikalle tuntia ennen varaamaanne aikaa, jolloin saatte varusteet ja turvallisuuskoulutuksen. Aloittelijoille suositellaan 10 minuutin Let’s Fly Together -pakettia, jossa molemmat saavat 5 minuuttia lentoaikaa. Paketin nimestä huolimatta ensikertalaiset eivät pääse lentämään tuulitunneliin yhdessä, vaan ohjaajan kanssa. Mutta jos innostutte ja käytte Pro-kurssin, voitte jatkossa lentää myös yhdessä!

TSUNAMIA LEPPOISAMPIA SURFFIAALTOJA

Siriuksessa surffauselämys ei ole yhtä haastava, kuin Bond-leffassa Kuolema saa odottaa. Siinä vakoojasankarimme surffasi niin yön pimeydessä kuin jäävuoren murtumisen aiheuttaman tsunamin aalloilla. Siriuksessa surffaatte valoisissa ja lämpöisissä olosuhteissa! Varman kastumisen takia surffaus kannattaa sijoittaa aikataulussa lennon jälkeen. Varusteiden vaihdossa tulee olla 30 minuuttia ennen varaamaanne aikaa. Saatte märkäpuvut, jonka alle laitetaan oma uimapuku. Sitten aaltojen vietäväksi! Paikalla on ohjaaja, joka neuvoo tekniikassa. Surffauksen voi aloittaa vaikka vatsallaan, ja rohkeuden kasvaessa voi nousta seisomaan. Sen jälkeen voitte vaikka laittaa silmät kiinni, ja kuvitella olevanne edellä mainitussa elokuvassa!

Surffauksen jälkeen käytössänne ovat suihkut ja pukuhuoneet, joista löytyvät myös hiustenkuivaajat ja peilit. Näin voitte rauhassa valmistautua päivälliseen.

MARTINIT RAVINTOLA SKYFALLISSA

Siriuksen ravintola Skyfall on saanut inspiraation nimeensä tuulitunnelin vapaapudotuksesta ja samannimisestä Bond-elokuvasta. Skyfallissa voitte kerrata yhdessä päivän elämyksiä ja nauttia hyvästä ruoasta. Alkudrinkiksi varmaankin Bond-tyyliin martini? Sen ei välttämättä tarvitse olla shaken and not stirred – sillähän ei ollut loppujen lopuksi väliä, kuten elokuvan Casino Royale kohtauksessa selvisi. Eivätkä smokki, iltapuku ja timantit ole täällä pakollisia. Ravintola Skyfalliin saa tulla ihan rennosti pukeutuneena!

JÄIKÖ HIMO LENTÄMISEEN? OSALLISTUKAA PRO-KURSSILLE!

Pro-kurssilla opitte menemään tunneliin ja poistumaan sieltä itse, sekä lentämään ja kääntymään eri suuntiin. Kurssin suoritettuanne pääsette huomattavasti edullisempien pro-hintojen piiriin ja voitte osallistua protapahtumiin! Kahden hengen kurssin kesto on 30 minuuttia.


LISÄTIEDOT JA VARAUKSET:

Sirius Sport Resort
Kotitie 10, Pyhtää
044 479 7100
info@siriussport.fi
www.siriussport.fi