Mobile Menu

Saaristoliikenne 2018

Aktiviteetit

Kaunissaari, Haapasaari, Kuutsalo

  Suomen Saaristovarustamon (www.finferries.fi) yhteysalus (huom. lähtö Kuusisen satamasta os. Juha Vainion katu 95, Kotka. Alueella on ilmaisia autopaikkoja)

  1.11.2017 - 30.4.2018  Talviaikataulut

  Kymen Saaristoliikenne aikataulut

  Kaunissaari on suosittu lomakohde ja idyllinen kalastajakylä. Saarta peittää merellinen kangasmetsä ja pohjois- ja itärannat ovat hienoa hiekkarantaa. Saaressa on paljon kesä-asutusta ja suosittu vierassatama. Kaunissaaressa on eriitäin hyvät palvelut myös matkailijoille!

  Kaunissaarella on mm: saaristolaismuseo, kauppa, kahvila, kesäravintola, lomamökkejä, telttailumahdollisuus, vierassatama, metsähallituksen infotupa

  Kuutsalo: Saaressa on mielenkiintoista luontoa ja hyviä hiekkarantoja. Kesäaikana siellä asustaa satoja kesäasukkaita. Kuutsalossa on myös uimaranta ja telttailumahdollisuus.

  Varissaari

  Linnoitussaari, jossa on Ruotsinsalmen merilinnoituksen linnakkeiden raunioita. Varissaari sijaitsee aivan Kotkan keskustan edustalla, merimatka kestää n 10 minuuttia.
   Varissaari  on suosittu ulkoilukohde ja siellä on

  • Kesäravintola Vaakku
  • Uimaranta
  • Beach volley kenttä
  • Grillipaikka
  Päivittäinen yhteysliikenne saareen on päättynyt syyskuun lopussa, M/S Klippan ajaa talviaikaan vain tilauksesta. 
  Soita / Call: +358 44 35 00 205
  Meno-Paluu : aikuiset 8 € lapset ( 4 – 12v ) 4 €

  Kotka-Kukouri-Lehmäsaari-Kirkonmaa-Rankki

  MS JAANA ajaa reittiliikennettä Sapokka-Rankki välillä.

  Aikataulut myös Kotkansaaret.fi sivuilla.

  Liikennetiedotteet: www.KotkanSaaret.fi www.fb.com/kotkansaaretMS Jaana 0440 557499, Charter-tilaukset 044 055 7493Hinnasto: meno-paluu aikuiset 20 €, 4-12 vuotiaat 10 €. (sis alv 10%)Lauluristeilyt ja Jokiristeilyt: 24 € (sis alv 10%)varustamo: KOTKAN SAARET OY

   

  Rankki: Vuosisadan suljettuna sotilasalueena olleet linnakesaaret avautuivat keväällä 2015! Kotkan Saaret Oy:n kiehtovat matkailusaaret Kirkonmaa ja Rankki tarjoavat monipuolisia matkailupalveluja. Saarella on noin 30 rakennusta tai suojarakennusta ja useita linnoitteita ja pesäkkeitä. Saaresta on tällä hetkellä seuraavat palvelut: kauppa, majoitusta, tilausravintola, kahvila

  Luonnonkauniiseen Lehmäsaareen on helppo rantautua omalla veneellä. Saaren luonto ja pitkä hiekkaranta soveltuvat retkeilyyn ja ulkoiluun. Saaressa ei ole palveljua, mutta omatoimiselle retkeilijälle saaresta löytyy: uimaranta, grillipaikka, luontopolkuja, telttailumahdollisuus

  Kirkonmaa: on Itäisen Suomenlahden uusi, suojaisa vierassatama. Saaren pohjoiskärjen palveluja ovat lisäksi sauna, kauppa, ravintola ja majoituspalvelut.

  Tammio ja Ulko-Tammio

  Reittiliikenne Haminan Tervasaaresta syyskuuhun asti. Katso aikataulut tästä.

     Tammio

     Tammion kalastajakylässä voi tuntea aitoa saaristolaishenkeä. Vanhassa kalamajassa sijaitsee saariston elämää esittelevä kotiseutumuseo.

     Ulko-Tammio

     Itäisen Suomenlahden kansallispuiston helmi karuine rantakallioineen ja rehevine lehtoineen. Sotahistoriasta kertovat museotykit ja toisen maailmansodan aikainen miehistösuojaksi tarkoitettu luola.

     Ulko-Tammiosta löytyy mm: grillipaikka, WC, infopiste, luontopolku, telttailumahdollisuus. autiotupa 6 hlö

      

     Katso myös