Mobile Menu

RRbanneri.gif

Rekryrakkaus-Rakastu seutuun!

Löydä unelmiesi duuni ja rakastu Kotkan-Haminan seutuun!

Rekryrakkaus save the date

Oletko juuri valmistumassa tai valmistunut korkeakouluopiskelija vai työpaikan vaihtoa suunnitteleva konkari? Etsitkö itsellesi uusia haasteita tai urallesi uutta suuntaa? 

Tuomme Kotkan-Haminan seudun työnantajat luoksesi Helsinkiin, ole valmiina haastatteluun! Tule yksin, kaverin kanssa tai koko perheen kera tutustumaan Kotkan-Haminan seudun työpaikkatarjontaan rekrytointitapahtumaamme 13. Lokakuuta klo 11-17. Kuuntele yritysten pitchauksia, juttele yrityksen edustajien kanssa ja löydä unelmaduunisi!

Mikäli ilmoittaudut mukaan tapahtumaan etukäteen, saat -50 % alennuksen reittimatkasta Savonlinjalla! Ilmoittaudu mukaan tästä

13.10.2017 klo 11-17 Sanomatalon mediatorilla Find your dream job and fall in love with Kotka-Hamina region! 

Are you graduating soon or an alumni? Or perhaps you have spred your wings and are already a true professional looking for new opportunities?  

We are bringing the employers of Kotka-Hamina region to you, so be ready for an interview! Come alone, with a friend or you can even bring your whole family to our recruitment fair. Listen to the companies pitch, talk to the man in charge and find the perfect job for you! 

13th October 2017 from 11am to 5 pm at Sanomatalo, Helsinki 

In cooperation

ENMAC logo
Enmac on dynaaminen ja innovatiivinen mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Palvelemme asiakkaitamme kolmella liiketoiminta-alueella, jotka ovat tuotekehitys, tekninen suunnittelu sekä asiantuntijapalvelut.
Google logo
Google
Googlen datakeskus sijaitsee Haminassa.
Rejlers logo
Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja.
Logo Taitoa
Me Taitoassa tuotamme asiakkaillemme nopeita, tehokkaita ja luotettavia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita.
Logo Kotkan kaupunki
Merikaupunki Kotka on uudistuva kaupunki, jonka tärkein resurssi on henkilöstö. Kotkan kaupunki tarvitsee uudistuakseen jatkuvasti eri alojen osaamista.
Sitowise logo
Wise Group ja Sito ovat yhdessä Sitowise, suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Yhdessä työllistämme 1200 huippuosaajaa ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta.
CADS-Kymdata logo
Kymdata Oy on suomalainen CAD-ohjelmistotalo, jonka missiona on tehostaa teknistä suunnittelua kehittämällä toimialakohtaisia CADS-ohjelmistoja.
Savonlinja_tunnus
Savonlinja tarjoaa Suomen mukaansatempaavimmat kyydit kaikille teille!

Contacts

Marianne Mokkala-Räty
Yhteisötuottaja
+358401902535
Toomas Lybeck
Yhteyspäällikkö
+358 40 190 2571