Mobile Menu

mobiilireitit Visit Kotka-Hamina.png

Reitit

Kotkan-Haminan seudun reitit

Löydä juuri Sinulle sopivat reitit ja tutustu seutuun kävellen tai pyöräillen!

Kotkan puistokierros 

Kotkansaaren puistokierros johdattelee teidät tutustumaan erilaisiin, valtakunnallisestikin merkittäviin puistoihin. Tähän reittioppaaseen merkityt puistot ovat kukin omalla tavallaan omaleimaisia ja ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Koskikierros

Polkupyöräreitti joka esittelee Kymijoen kosket ja sen varrella olevat nähtävyyskohteet. Reitillä on pituutta noin 24 km ja se on kaikilta osin poljettavissa normaalilla kaupunkipyörällä. 

 

Kaakon retkipyöräilyreitti

Reittikartta opastaa sinut Pyhtään, Kotkan, Haminan, Virolahden ja Miehikkälän maaseudun tiestöstä, palveluista ja nähtävyyksistä koostuville pyöräreiteille. Pyöräile mielesi ja kiinnostuksesi mukaan. 

 

Kymijoki - eteläisen suomen suurimman joen reittiin on merkitty Kymijoen hienot kosket, parhaat kalastuspaikat ja Langinkosken keisarillinen kalastusmaja. Katsele mitä saalista joesta on saatu, ja nauti vanhojen historiakuvien tunnelmasta.
 

Arkkitehtuurikierros ja veistospromenadi Kotkassa

Rakennushistorian vuosikymmenet on nähtävillä kuin tarjottimella Kotkansaaren keskustassa. Onneksi kaupungissa on aina ymmärretty suunnittelukilpailujen päälle! Kierrä kohteita Norskan sahan aikaisista puupytingeistä palkittuun Merikeskus Vellamoon.

Koko kaupungin alueella on yli 60 arkkitehtuurikohdetta, joihin voit tutustua vaikkapa kävellen. Alvar Aallon kuuluisa Sunilan asuinalue on yhtenäisyydessään arkkitehdin laajin.