Ravintola Olkihatun Kymenlaakso Menu
11.7.2023
Ravintola Olkihatun kolmen ruokalajin menu on ravintoloitsija ja keittiömestari Teemu Suomalaisen luova, kaunis ja maukas näkemys Kymenlaakson ruokaidentiteetistä. Teemu Suomalaiselle paikallinen ruokaidentiteetti tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kaikki raaka-aineet haetaan lähituottajilta ja jopa omasta puutarhasta tai itse poimien metsästä.
Olkihatun tunnelmassa yhdistyy tyylikäs, nuorekas ja ylellinen perinteikkääseen ja harmoniseen maaseutuun. Teemu Suomalainen taikoo maukkaita ja sykähdyttävän kauniita makuelämyksiä asiakkaalleen. Olkihattu on mainio mikroloman kohde laatua arvostavalle asiakkaalle. Elämys on luksusta maaseudun tunnelmassa.
Olkihatun Kymenlaakso menun jokainen osio sisältää pienen tarinan paikallisuutta. Menu aloitetaan pizzan tyylisestä lämpimästä leipäsestä, juustolautasesta sekä ravintolassa savustetusta ja hiillostetusta kuhasta. Kymenlaakson metsistä on jo pitkään löytynyt riistaa, minkä vuoksi riista oli luonteva valinta pääruoan raaka-aineeksi. Kouvolan lakusta valmistettu lakumousse tuo yllätyksellisyyttä perinteiseen jälkiruokaan mansikkajäätelöön. Tutustu tarkemmin ravintolan tarjontaan Olkihatun kotisivuilta.

Olkihatussa toimiva Tee Mulle Catering
Pitopalvelu Tee Mulle Catering palvelee omien tilojen lisäksi myös asiakkaan haluamassa tilassa. Tavoitteena on, että pystyisi rakentamaan ravintolaruokailun ihan mihin vaan, esimerkiksi jopa keskelle peltoa tai metsää. Esivalmistelut pystytään tekemään ennen tilaan siirtymistä ja mahdollisesti ruoan liikuttamaan lämpimänä ruokailutilaan.
Varauksen pitopalvelulle on hyvä tehdä ainakin 2 viikkoa ennen tapahtumaa, mutta sen voi tehdä myös hyvissä ajoin, kuten vuosi tai pari kuukautta aikaisemmin.
Lisätietoa Tee Mulle Cateringin palveluista löydät Olkihatun verkkosivuilta.
