Mobile Menu

Pyhtään Vuokramökit

Majoitus
Tuuskintie 308, Pyhtää

Tervetuloa nauttimaan merituulen henkäyksestä ja luonnon rauhasta viihtyisissä merenrantamökeissä keskellä Pyhtään kauneinta saaristoa.

Pyhtään Vuokramökit sijaitsevat luonnonkauniissa Munapirtin saaressa vain puolen tunnin ajomatkan päässä Kotkasta ja reilun tunnin päässä Helsingistä.

Omilla merenrantatonteilla sijaitsevat mökit ovat käytettävissä ympärivuotisesti. Alueella on myös viisi asuntovaunutonttia, joita vuokrataan vuosisopimuksella.

Mökkien varustelu

Kaikissa mökeissä on sähkölämmitys ja tunnelmaa lisäämässä takka polttopuineen. Mökeissä on väritelevisio, radio, suihku, sauna puu- tai sähkökiukaalla, grilli ja pihakalusteet, sekä rannassa oma soutuvene. Keittiöstä löytyy sähköliesi, jääkaappi (ns. jenkkikaappi), mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tasokkaimmissa mökeissä on lisäksi astianpesukone, pyykinpesukone, videot ja/tai cd-soitin.

Sisä-WC ja bidé on jo melkein kaikissa mökeissä. Pienimmissä mökeissä on kuivakäymälä. Joidenkin mökkien pesuhuoneessa on mukavuutta lisäämässä lattialämmitys.