Mobile Menu

Vierastalo Terikoff

Mökit ja vierastalot
Kiviniementie 211, Pyhtää

Mukava ja ylellinen vierastalo kahdelle Kiviniemen kartanon pihapiirissä meren rannalla

Majoitusta vuoden ympäri
Vierastalo Terikoff sijaitsee Pyhtään Siltakylässä Kotkasta 15 min. ja Loviisasta 30 min. ajomatkan päässä. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Mm. kauppaan, kahvilaan, postiin, bensa-asemalle ja apteekkiin on matkaa vain 3 km.

Tunnelmallinen ja aito
Kunnostamme vanhaa kartanon pihapiiriä perinteitä arvostaen. Hirsirunkoinen 1800-luvulla rakennettu 50 neliöinen pehtoorin talo on avattu majoittujille tänä keväänä. Huvilamainen vierastalo on sisustettu kahdelle. Käytössäsi on keittiö, garderobi, salonki ja makuuhuone, suihku ja WC, lasiveranta sekä puutarhamainen piha. Terikoffilla on oma ranta, minne johtaa metsäikön läpi tunnelmallinen polku. Ranta-alue viimeistellään kesällä. Vuokraan kuuluu soutuvene, ja kartanon vesialueella voi kalastaa.

Kuin hotellissa, mutta luonnon keskellä
Asu kauniisti, mukavasti ja helposti. Lämmitämme vierastalon uunit ja kakluunin sekä kartanon rantasaunan. Rentoudu tai tutustu lähialueen kohteisiin, me huolehdimme talosta. Sopimuksesta toimitamme jääkaappiin aamiaisen/iltapalan.

Varustelu
Vierastalossa on televisio, radio, Wi-Fi, pakastelokerollinen jääkaappi, uuni/mikro, liesi, tiski- ja pyykinpesukone sekä silitysrauta. Hintaan sisältyvät liinavaatteet, kylpytakit ja siivous. Vierastalo on savuton.

Huvilaelämää ilman omaa autoa
Jos lomailet ilman omaa autoa, noudamme linja-autopysäkiltä. Ole yhteydessä, niin sovimme kyytitarpeistasi!

Varaustilanne, hinnat ja enemmän tietoa www.kiviniemenkartano.fi.
Varaukset ja yhteydenotot:

Jaana

050 35 17 888
jaana@kiviniemenkartano.fi


Hannu
050 56 36 136
hannu@kiviniemenkartano.fi