Mobile Menu

Vahtivuoren taukopaikka, Salpapolku

Luontopolut
Majaniementie 40, Virolahti
  • Vahtivuori taukopaikka

Vahtivuoren taukopaikalla on grillikatos/nuotiokehä, puuliiteri ja kompostoiva wc, majoituslaavua ei ole. Paikalla on myös Salpapolun opasteet. Itse Salpapolku on merkitty sinisin merkein maastoon kiviin ja puiden runkoihin. Vahtivuori on järjestyksessään Salpalinjan toinen taukopaikka Virolahdella. Tästä Bunkkerimuseolle on n. 6-7 km:n matka. Vahtivuoren taukopaikka sijaitsee nimensä mukaisesti pienen Vahtivuoren laella.

Vahtivuoren ja muun Salpalinjan maasto soveltuu loistavasti patikointiin ja maastopyöräilyyn. Poluston maasto on sopivan haastavaa ja vaihtelevaa mielekkääseen maastopyöräilyyn.

Vahtivuori sijaitsee Virolahden Ravijoella, Haminasta n. 23 km päässä. Käänny valtatie 7:ltä (E18) Ravijoelle, Koulutilantielle, josta on matkaa Harjun oppimiskeskukseen on noin 5 km. Aja keskuksen läpi Vahtivuorentielle. Autolla pääsee aivan vuoren juurelle, josta on muutama sata metriä helppokulkuista kipuamista vuorelle. Julkisilla voi tulla Haminasta Virolahdelle tai Miehikkälään ajavilla busseilla ja jäädä pois Harjun oppimiskeskuksen kohdalla eli Ravijoen pysäkillä.

Koordinaatit: WGS84 60.54228 27.54972

Kyvi logo

Katso myös