Mobile Menu

Karhulan Työväennäyttämö

Kulttuuri
Eteläinen Karjalantie 3, Kotka
  • Karhulan työvaennayttamo-kesateatterin katsomo

Karhulan Työväennäyttämön kannatusyhdistys ry on perustettu vuonna 1898. Näyttämön toiminta perustuu jäsenistön aktiiviseen toimintaan. Perinteisesti Karhulan Työväennäyttämö on pyrkinyt turvaamaan uuden harrastajapolven syntymisen järjestämällä ohjausta ja toimintaa lapsi- ja nuorisoryhmille.

”Kotinäyttämönä” toimii Kulttuuritalo Kyminsuu, Karhulassa. Kyminsuuhun Karhulan Työväennäyttämö valmistaa 1 – 3 näytelmää vuosittain. Näytelmävalintoja tehtäessä on pyritty huomioimaan niin ohjelmiston monipuolisuus kuin esiintymismahdollisuuden tarjoaminen mahdollisimman monelle halukkaalle, sekä nuoremmille että kokeneemmille harrastajille.

Karhulan työväennäyttämö tuottaa valtakunnallisestikin tunnettuja vierailuesityksiä Kyminsuuhun. Esityksillä pyritään lisäämään Kulttuuritalo Kyminsuun ja Karhulan Työväennäyttämön tunnettavuutta Kymenlaakson kulttuurielämässä.

Kesän 2020 kesäteattenäytelmä on Astrid Lindgrenin rakastettu klassikko Vaahteramäen Eemeli. Koko perheen näytelmä saa ensi-iltansa Kyminlinnan vallien suojissa kesäkuussa. Ohjaanana on Taavi Vartia.

Kulttuuritalo Kyminsuun tiloja voi vuokrata myös yksityiskäyttöön, tilojen esittely ja hinnat.

 

Kesän ajan yhteystiedot:
040 075 9142
kyminsuu@kymp.net
www.kyminlinnankesateatteri.fi