Mobile Menu

Strukan ja Kivikosken huvilat max. 20 henkilölle

Kokous ja juhlapalvelut

Villa Struka ja noin 50 metrin päässä sijaitsevat Kivikosken kelohirsiset mökit sijaitsevat Pyhtäällä, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä itään.
Vuokramökit sijaitsevat omalla noin 5000 m2 tontilla aivan joen rannassa. Mökkien yhteispinta-ala on noin 200 m2 ja niihin majoittuu yhteensä 20, enintään kuitenkin 24 henkilöä. Strukan vuokramökki on hirsinen, osittain kaksikerroksinen, n.130 m2. Kivikosken mökit ovat kelohirsisiä mökkejä. Kivikosken päärakennus on noin 55 m2 ja Kivikosken talvilämmin nukkuma-aitta on noin 15 m2. Strukan ja Kivikosken huvilakokonaisuus soveltuu hyvin lomanviettopaikaksi, mutta myös kokouspaikaksi ja illanviettojen ja juhlien järjestämiseen.

Strukan Vuokramökissä on iso avara oleskelutila, jossa on kaunis takka. Olohuoneessa on kookas sohva ja viisi nojatuolia, joille noin 12 henkilön seurue mahtuu mukavasti istuskelemaan. Strukan mökissä on noin 10 henkilölle soveltuva ruokailutila ja hyvin varusteltu keittiö, josta löytyvät kodinkoneet ja astiasto noin 16 henkilölle. Makuuhuoneita on kolme, jonka lisäksi mökissä on parvimajoitusta ja makuusoppi saunan yläpuolella. Strukalla on sängyt enintään 16 henkilölle. Isolla parvella on lisäksi biljardipöytä. Strukan sauna on puulämmitteinen.

Kivikosken vuokramökissä on oleskelutila, jossa noin 2,5 metriä leveä sohva ja jatkettava ruokapöytä enintään 8 henkilölle. Kivikosken päämökissä on myös varusteltu keittiö, makuuhuone, kaksi pientä makuuparvea, sauna, ja wc. Pihapiirissä on lisäksi talvilämmin  nukkuma-aitta, jossa on kolmen hengen makuuhuone ja wc. Kivikosken vuokramökeillä on sängyt kaikkiaan 5 henkilölle. Lisäksi vuokramökillä on yksi 150 cm leveä parvi, jossa on patjat kahdelle. Lisäksi olohuoneen yhteydessä on 120cm leveä parvi, jossa on peti yhdelle aikuiselle. Molemmille parville on käynti tikapuita pitkin, joten ne eivät sovellu liikuntarajoitteisille. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa.

Strukan ja Kivikosken lomakohteessa on kaksi kookasta joelle aukeavaa verantaa. Strukan rannan tuntumassa on syysgrillaukseenkin soveltuva huvimaja, jossa on kaasugrilli ja istuskelutilat jopa 10 henkilölle. Verannalla on lisäksi erillinen kaasugrilli. Soutuvene kuuluu vuokraan. Moottorivene erikseen vuokrattavissa.

Vuokrakohteessa on myös upea Big Brother-talosta tuotu lasinen rantasauna. Sauna on noin 16 m2 ja saunomaan mahtuu kerrallaan 10-15 henkilöä tunnelmasta riippuen.

Vuokrakohteessa on kaksi puulämmitteistä paljua erikseen vuokrattavissa. Palju on mitoitettu enintään kuudelle henkilölle, mutta jopa kahdeksan mahtuu tiiviissä tunnelmassa paljuilemaan. Yhden paljun päivävuokra on 90 euroa/palju. Viikonloppuvuokra on 140 euroa/palju.