Mobile Menu

Santalahti Resort- Kokoukset

Kokous ja juhlapalvelut
Santalahdentie 150, Kotka
  • Villa Aava Santalahti
  • Villa Aava Santalahti
  • Villa Aava Santalahti
  • Villa Aava Santalahti
  • Villa Aava Santalahti

Santalahdessa voitte pitää palaverin, yritys- tai perhejuhlan upeissa merimaisemissa ja yhdistää leppoisaa vapaa-ajan toimintaa saunomisen ja herkullisen ruoan merkeissä.

Ryhmien kokouksiin ja illanviettoihin soveltuu merenrannalla sijaitsevat Edustussaunat, Luolasaunamaailma, Takkatupa, Lapin Kota sekä Villa Aava ja Luksushuoneistot joihin tarjoamme pitopalvelua.

Villa Aava – jopa yli 100 henkilön juhliin, 10 makuuhuonetta
Santalahden uusin ja upein kokous- ja juhlahuvila Villa Aava on valmistunut vuonna 2019. Villa Aavassa on useita oleskelutiloja, 2 saunaosastoa kylpyammeilla sekä isot lasitetut ja lämmitetyt lasiterassit avomerimaisemilla. Makuuhuoneita on 10 kpl ja jokaisessa on oma wc, vuodepaikkoja 18. Lähietäisyydellä on 10 henkilön luksushuoneistoja joissa 60 vuodepaikkaa sekä 35 kodikasta lomamökkiä.
Kokousvarustus:  TV:t / kokousnäytöt, videoprojektoreita, fläppitaulu, kaksi erillistä wlan- internet yhteyttä.

Takkatupa - 34 henkilölle
Saunojen ja luolasaunamaailman tuntumassa sijaitseva Takkatupa soveltuu mainiosti kokouksiin-, juhliin ja illanviettoihin. Takkatupa on sisustettu erähenkisesti tuppeensahatuilla tervaleppälankuilla. Istumapaikkoja löytyy 30 henkilölle + terassi. Takkatupa on yhdistettävissä 16 henkilön Kokouskabinetti Luppiin ja tilat vuokrataan yhdessä.
Varustus:  TV / kokousnäyttö, fläppitaulu, radio-cd soitin, kylmäkaapit, kaksi erillistä wlan- internet yhteyttä ja kiinteä nettiyhteys.

Kokouskabinetti Luppi - 16 henkilölle
Suunnittelussa on otettu huomioon ensisijaisesti mukavuus pitkiin päiväkokouksiin, yksityisyys sekä nykyajan kokoustekniikka.  Lupissa on nykyaikaiset äänentoistolaitteet ja pöydät on mahdollista siirtää seinustalle, jos tarvitsette tilan vaikkapa tanssisaliksi. Lupissa on mukavat istuimet 16 henkilölle yhteisen kokouspöydän ääressä ja kokousnäyttöä käytettäessä on istumapaikkoja 12 henkilölle (U-muodossa). Luppi on yhdistettävissä 30 henkilön Takkatupaan ja tilat vuokrataan yhdessä.
Varustus: TV / kokousnäyttö, fläppitaulu, kaksi erillistä wlan- internet yhteyttä ja kiinteä nettiyhteys, vesipiste, dvd/cd/radio/vahvistin. Kokouspöydässä sähköpistokkeet ja kokousnäytön ohjauskaapeli.

Lapin Kota - 30 henkilölle
Reilun kokoinen Lapin Kota sijaitsee saunojen sekä kokous- ja juhlatilojen tuntumassa. Kota soveltuu saunaillan yhteyteen luonnonläheiseksi illanviettopaikaksi tai vaikkapa rentouttamaan kokouspäivää nokipannukahveilla ja lohileivillä. Kodassa on lattialämmitys ja on käytössä ympäri vuoden.
Varustus: Poron taljat, avoin tulisija keskellä kotaa, grillivarusteet, polttopuut ja lattialämmitys.


• Edustustason huvilat 138–400 m2 (78 vuodepaikkaa)
• Lomamökkejä 150 henkilölle
• Kokoukset 50 henkilölle
• Juhlat yli 100 henkilölle
• Luolasavusauna lämminvesialtaalla
• Monipuoliset aktiviteetit
Saunojen, Luolasaunamaailman sekä kokous- ja juhlatilojen läheisyydessä on vuonna 2019 valmistunut 18 henkilön Villa Aava, joka soveltuu mainiosti kokouksiin, edustustilaisuuksiin ja illanviettoihin. Lähietäisyydellä on runsaasti eritasoisia luksushuoneistoja ja lomamökkejä.
Varustus: TV, fläppitaulu, valkokangas, wlan- internet yhteys.

Käytössämme on kaupungin parhaat ravintolat ja kokit sekä ohjelmapalveluyritykset, joten kaikki järjestyy.

Kaikkiin kokous- ja juhlatiloihimme voitte tuoda omat juomat.