Mobile Menu

Erämys Keisarin kosket Oy

Kokous ja juhlapalvelut
Kultaanranta 124, Kotka

Etsitkö kokouspaikkaa ryhmällesi? Tiimipalaveri, osastokokous tai koulutustilaisuus. Mikä tahansa on kokoontumisen aihe, me tarjoamme teille kokoustilat keskellä kauneinta Suomen luontoa. Meiltä saatte kokoustarjoilut ja saunat. Oheisohjelmat ja majoitukset. Kuljetuksetkin. Ihan miten vaan sovitaan! Jos omat tilamme eivät sovellu tarpeisiinne, niin kauttamme löytyy myös muita vaihtoehtoja.

Kultaan Koskitila on toimintamme sydän. Alue sijaitsee Kymijoen rannassa, noin 20 minuuttia Kotkan keskustasta. Helsingin keskustasta matka-aika on reilu 1½ tuntia. Kultaa on Kymijokea kauneimmillaan, rakennuksemme ovat vanhasta hirrestä rakennettuja. Perinteitä kunnioittaen. Alueella vallitsee täydellinen luonnonrauha! Kultaalla on A-oikeudet. Koskitilalla on Tupa 30 henkilölle, kokouksiin ja ruokailuihin. Pirttiin menee 25 ruokailijaa.  Kota ottaa sisäänsä 15 henkilöä ruokailemaan tai viettämään rentoa iltaa tulen loisteeseen. Lisäksi on Koskikylpylä eli iso Rantasauna, Tynnyrisauna sekä lämminvesipalju.

Koivulan Koskitila on toinen toimipaikkamme, pienempi mutta idyllinen. Täydellisessä luonnorauhassa sekin! Koivula on lähempänä Kotkaa, 10 minuuttia. Alueella on hirsinen Tuparakennus jossa 20 henkilöä kokoustaa ja ruokailee mainiosti. Lisäksi on Saunarakennus jossa iso sauna ja takkahuone. Pihapiirissä on lisäksi laavu.  Koivulaan voi tuoda omat juomat.