Mobile Menu

Datariinan kokous- ja koulutustilat

Kokous ja juhlapalvelut

Datariina tarjoaa kokous- ja koulutustilat sekä mukavat saunatilat Kotkan keskustassa vain reilun tunnin matkan päässä Helsingistä. Yhdistä koulutus tai kokous Kotkan-Haminan seudun elämyksiin! Datariinan tilat keskellä Kotkaa antavat laadukkaat puitteet erilaisten kokousten, koulutusten ja tilaisuuksien järjestämiseen. Viihtyisä ympäristö ja ajanmukaiset laitteet takaavat onnistuneet tilaisuudet.

Myös tarjoilut järjestyvät saman katon alta. Datariinan kokous- ja neuvottelutiloihin mahtuu tilasta riippuen 8-100 henkilöä. Tilat tarjoavat mahdollisuuden myös usean rinnakkaisen tapahtuman järjestämiseen yhtä aikaa. Talosta löytyvät myös tunnelmalliset saunatilat. Datariinasta voi vuokrata myös toimitiloja.

Datariinan kaikissa kokous- ja neuvottelutiloissa on hyvä varustus ja ajanmukaiset laitteet. Lisäksi kaikissa tiloissa on langaton internetyhteys.

Kokoustarjoilut:
Tee kokouspäivän suunnittelu helpoksi! Ravintola Data tarjoaa valmiit paketit rytmittämään kokouspäiväänne Datariinassa. Kokouspaketit löydät osoitteesta http://www.datariina.fi/kokoustarjoilut.

Kokous. Neuvottelu. Toimitila. Saunailta. Juhlatilaisuus.