Mobile Menu

Seppälän Lammastila

Tilausravintolat
  • Seppälän Lammastila Miehikkälä
  • Seppälän Lammastila Miehikkälä
  • Seppälän Lammastila Miehikkälä
  • Seppälän Lammastila Miehikkälä

Seppälän lammastila - elämyksiä kaikilla aisteilla

Seppälän lammastila sijaitsee Miehikkälän kirkon kainalossa, kuntakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Tilalla kasvatetaan suomenlampaita eläinten hyvinvointiin, ja tuotteen läpinäkyvyyteen panostaen. Pyrimme hyödyntämään kaikki lampaista saatavat tuotteet.
Tilalla toimii tilausravintola/kokoustila "Karitsabaari", jossa tarjoilemme oman tilan karitsaa ryhmille ja kokousvieraille, ryhmäkoko 10-52 hlö. Tilan oma kehittämä nyhtökaritsamenu taipuu moneen tilaisuuteen. Räätälöitynä eri ateriavaihtoehdot. Maaliskuussa 2019 uutena tuotteena Spesial Dinner -ateriat 2-10 hengelle.

Ravintolassa on kuukausittain ateriatapahtumia, jotka löytyvät Facebook-sivuilta sekä kotisivuilta ajankohtaista-osiosta.

Omien lampaiden villat, sekä taljat muokkaantuvat uniikeiksi villaneuleiksi, kudotuiksi shaaleiksi, monisävyisiksi villalangoiksi, taljatuotteiksi ja taljoiksi. Mitään tuotteita ei värjätä ja parkitusprosessi on ympäristöystävällinen.
Karitsanlihaa on varattavissa lähes ympärivuotisesti puolikkaan erissä, tilalta jatkuvasti saatavina karitsanlihaa pakasteena, sekä kaudenmukaisia lammasjalosteita. Tilapuoti on avoinna sopimuksen mukaan.