Mobile Menu

Ravintola Vausti

Ravintolat

Tervetuloa vieteltäväksi! Tarjoilemme trendikkäät tuulahdukset maailman mauista satamakaupungin henkeen sopivina herkkuina sekä lounaalla että à la carte -listalla. Meille on tärkeää käyttää paikallisia ja kotimaisia raaka-aineita. Rakkaudella valittuja, lämmöllä valmistettuja ja sydämellä palveltuja nautintoja. Katso myös mitä vieraamme meistä kertovat. 

Lounas tarjoillaan ma–pe klo 11–14

Ravintola Vausti sijaitsee samassa rakennuksessa Kotkan konserttitalon kanssa, aivan keskustan tuntumassa. Vaustin monipuolinen ravintola- ja tilavalikoima takaa kaikenkokoisten juhlien, tilaisuuksien ja kokouksien hoituvan sujuvasti.

Kotkanravintolat.fi juhlapalvelun kautta järjestyvät tilaisuuteen niin ruoat, astiat, kalusteet, somisteet kuin henkilökuntakin. Teidän on mahdollista pyytää meiltä myös apua juhlien suunnitteluun vaikka haluaisittekin toteuttaa juhlanne itse.

Voitte tilata noutovalmiiksi pakatut tarjoilut ravintoloistamme tai neuvotella myyntipalvelumme kanssa juuri Teidän näköisenne juhlan, jopa aivan avaimet käteen -periaatteella.

Myyntipalvelu p. 010 832 3502 ja asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.

 

 

Katso myös