Mobile Menu

Uuperinrinteet

Elämysurheilu
Viirankankaantie 237, Hamina
  • Laskettelu Uuperi

Uuperinrinteet tarjoaa alamäkiliikunnan riemua ympäri vuoden!

Suomen paras lähilaskettelukeskus 2012! Uuperinrinteet sijaitsee noin 10 km matkan päässä Haminan keskustasta ja noin 30 km matkan päässä Kotkan keskustasta. Talvirinteissä korkeuseroa 77 m, 6 rinnettä lastenrinteestä vaativaan mustaan ja neljä hissiä. Snow Park sekä lastenrinne helppokäyttöisine naruhisseineen. Alppityylisessä päärakennuksessamme palvelee myös rinnekahvio.

Laskettelukeskus on etelärannikon korkeuseroltaan suurin ja tarjoaa laskettelun riemua kaikentasoisille harrastajille lastenrinteistä erääseen Suomen haastavimmista mustista rinteistä!

Rinnekausi

Tarkemmat tiedot ja ajankohtainen tilanne Uuperin omilta nettisivuilta.

 

Kesäkaudella toimii Uuperi Ghost Bike Park!

Rinnealueella voi harrastaa alamäki-pyöräilyä. Ankkurihissi on käytössä ja valmisteltuja reittejä rinnealueella ja rinnealueen ulkopuolella on useita. Polkujen pituudet ovat 600-800 m ja korkeusero 77 m. Reittien suunnittelusta ja rakentamisesta on vastannut Kymi Anti-Flow-pyöräilyseuran aktiiviset harrastajat.

Reittien vaativuus määritellään kuten talvellakin, vihreästä mustaan. Kaikentasoisille ajajille löytyy siis laskettavaa. Hissin käyttö pyörällä ei ole aivan niin helppoa, kuin talvella suksilla, mutta aivan yhtä turvallista. Lajin luonteeseen kuuluu, että kokeneemmat harrastajat opastavat ja ajavat mielellään aloittelijoiden kanssa.

Uuperin vuokraamosta löytyy myös vuokrattavia pyöriä ja suojavarusteita kypäristä polvisuojiin. Ns. fullface eli myös leuan suojaava kypärä onkin pakollinen varuste hissiin pääsyyn. Muuten lajista nauttiakseen tarvitsee vähintään etujousitetun maastopyörän.