Mobile Menu

mobiilireitit Visit Kotka-Hamina.png

Mobiilireitit

Koe Kotkan-Haminan seutu mobiilisti!

Lataa ilmainen Kotkan-Haminan seudun mobiiliopas Googlen Play-kaupasta tai Apple App Stroresta hakusanalla Visit Kotka-Hamina!

Kotkan-Haminan seudun luontoreitit

Ota retkelle mobiili taskuun - upea luontoreittien valikoima julkaistu!

Saaristo - Itäisen Suomenlahden hienot saaret kutsuvat - reitissä kalastajakylät, venesatamat ja saariston palvelut. Teltta- ja nuotiopaikat löytyvät helposti! 
 

Kymijoki - eteläisen suomen suurimman joen reittiin on merkitty Kymijoen hienot kosket, parhaat kalastuspaikat ja Langinkosken keisarillinen kalastusmaja. Katsele mitä saalista joesta on saatu, ja nauti vanhojen historiakuvien tunnelmasta.
 

Karttapohjan voit vaihtaa lennossa

Luontoreiteissä on maanmittauslaitoksen kartta, joka voi ensi kerroilla latautua hieman viivytellen. Kartan latautuminen kuitenkin nopeutuu muutaman käyttökerran jälkeen, ja on toki maastossa hyödyllisin. Halutessasi voit vaihtaa kartan OpenStreetMap- tai Google -karttaan lennossa: näpäytä alapalkin oikean reunan pino-kuvaketta.

Arkkitehtuurikierros ja veistospromenadi Kotkassa

Rakennushistorian vuosikymmenet on nähtävillä kuin tarjottimella Kotkansaaren keskustassa. Onneksi kaupungissa on aina ymmärretty suunnittelukilpailujen päälle! Kierrä kohteita Norskan sahan aikaisista puupytingeistä palkittuun Merikeskus Vellamoon.

Koko kaupungin alueella on yli 60 arkkitehtuurikohdetta, joihin voit tutustua vaikkapa kävellen. Alvar Aallon kuuluisa Sunilan asuinalue on yhtenäisyydessään arkkitehdin laajin.